• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Roltop deksel 1/1 GN chromen handgreep

1 / 2
  • Artikelcode 11010
Roltop deksel 1/1 GN met een chromen handgreep. Passend voor 1/1 GN chafing dish, serveerschalen en bakken, o.a. voor set Top fresh. Zorgt ervoor dat voedsel niet vroegtijdig uitdroogt en bederft.
Levertijd 3 tot 4 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur

Roltop deksel 1/1 GN chromen handgreep

Productomschrijving Roltop deksel 1/1 GN

Een roltop is de ideale oplossing zodat gerechten uw buffet niet kunnen uitdrogen. Broodproducten en ander voedsel blijven namelijk niet lang vers wanneer deze niet afgesloten zijn. Zo kunt u bijvoorbeeld een broodzak gebruiken om de broodjes op een buffet te presenteren, echter staan de broodjes dan nog steeds in de open lucht, waardoor deze snel taai kunnen worden. Een rolltop die u op een plateau kunt bevestigen zorgt ervoor dat de broodjes en ander voedsel afgesloten zijn en niet kunnen uitdrogen. Bovendien kunt u hiermee vliegen buiten de deur houden. Deze transparante roltop heeft een chromen handgreep en past op iedere 1/1 GN chafing dishes, serveerschalen, bakken en is perfect om te gebruiken op buffetten. De roltop is hittebestendig van -30°C tot +120°C en hiermee kunt u zowel warme als koude gerechten onder de roltop presenteren.

Afmetingen roltop

Afmetingen: 53 x 32,5 cm.

Hoogte: 17 cm.

De roltop is in een hoek van 120 graden zeer makkelijk te openen. De gekoelde buffetvitrine kunt u gemakkelijk apart bestellen in onze webshop.

Roltop deksel kopen?

Bij Buffetenzo bent u aan het juiste adres om een rolltop deksel te kopen. U voorkomt hiermee dat voedsel wordt blootgesteld aan de lucht. Vroegtijdig bederven en uitdrogen van voedsel is hiermee verleden tijd. U kunt de rolltop deksel het beste met de hand afwassen zonder agressieve schoonmaakmiddelen om te voorkomen dat de roltop dof wordt. Heeft u nog een vraag over dit product? Neem dan contact op met onze klantenservice.