• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Cocktail benodigdheden bij Buffetenzo

Bij Buffetenzo vindt u alle cocktail benodigdheden om een cocktail te maken. Snelle levering en onze klantenservice is op werkdagen tot 22.00 uur bereikbaar!

Cocktail benodigdheden bij Buffetenzo

Buffetenzo heeft alles wat u nodig heeft voor het maken van heerlijke cocktails. Van roestvrijstalen cocktailshakers tot aan handige doseerflessen voor het bewaren, mixen, en serveren van uw cocktails. Voor cocktail benodigdheden bent u bij Buffetenzo aan het goede adres.

Onze cocktailshakers van het type Boston komen in verschillende kleuren: rood, blauw, zwart, en matte. Ze zijn allemaal gemaakt van roestvrij staal, wat betekent dat u ze gerust in de vaatwasser kunt wassen. De gekleurde cocktailshakers hebben een handig siliconen anti-slip omhulsel, zodat ze niet uit uw handen glippen.

Om de juiste hoeveelheden drank in te schenken is een doseerfles de ideale oplossing. Onze doseerflessen zijn hygiënisch en leverbaar in verschillende maten en kleuren: rood, oranje, groen, geel, bruin, zwart, en transparant.

Daarnaast hebben we diverse andere cocktail benodigdheden. Denk aan een mooie edelstalen ijsschep, of een houten cocktailstamper voor het eenvoudig vermalen van diverse cocktail ingrediënten. Als ludiek item hebben we een van kunststof gemaakte barfles die is gemaakt voor jongleren. Dit geeft het shaken van uw cocktails net dat beetje extra flair.

Maakt u cocktails of wilt u cocktails gaan aanbieden aan uw gasten? Neem een kijkje naar de cocktail benodigdheden van Buffetenzo. Of kijk naar onze andere bar accessoires. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Bel ons op 072-5816951 of stuur een e-mail naar [email protected]. Wij staan u graag te hulp!