• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Cocktail benodigdheden bij Buffetenzo

Bij Buffetenzo vindt u alle cocktail benodigdheden om een cocktail te maken. Snelle levering en onze klantenservice is op werkdagen tot 22.00 uur bereikbaar!

Cocktail benodigdheden bij Buffetenzo

Op zoek naar cocktail benodigdheden? Hier vindt u alles wat u nodig heeft voor het maken van heerlijke cocktails. Van roestvrijstalen cocktailshakers tot aan handige doseerflessen voor het bewaren, mixen, en serveren van uw cocktails. Natuurlijk bent u hier ook aan het juiste adres voor lepels en cocktail bekers. Zo hoeven cocktailbekers niet alleen maar van glas gemaakt te zijn, ze kunnen ook prima van steen of zelfs metaal gemaakt zijn. Afhankelijk van het soort cocktail dat u gaat serveren is bijvoorbeeld de Moscow Mule beker, gemaakt van koper, zeker een aanwinst om uw cocktail in te serveren. Maakt u regelmatig een lekkere cocktail? Voor cocktail benodigdheden bent u bij Buffetenzo aan het juiste adres, want bij een cocktail gaat het niet alleen om het drankje zelf, maar de presentatie van de cocktail moet er natuurlijk ook op en top uitzien.  

Onmisbare cocktail benodigdheden; cocktailshakers

Onze cocktailshakers van het type Boston komen in verschillende kleuren: rood, blauw, zwart, en matte. Ze zijn allemaal gemaakt van roestvrij staal, wat betekent dat u ze gerust in de vaatwasser kunt wassen. De gekleurde cocktailshakers hebben een handig siliconen anti-slip omhulsel, zodat ze niet uit uw handen glippen. Om de juiste hoeveelheden drank in te schenken is een doseerfles de ideale oplossing. Onze doseerflessen zijn hygiënisch en leverbaar in verschillende maten en kleuren: rood, oranje, groen, geel, bruin, zwart, en transparant. Al het al zeer handige cocktail benodigdheden. 

Cocktail accessoires

Daarnaast hebben we diverse andere cocktail accessoires. Denk aan een mooie edelstalen ijsschep, of een houten cocktailstamper voor het eenvoudig vermalen van diverse cocktail ingrediënten. Als ludiek item hebben we een van kunststof gemaakte barfles die is gemaakt voor jongleren. Dit geeft het shaken van uw cocktails net dat beetje extra flair.

Cocktail benodigdheden kopen?

Maakt u cocktails of wilt u cocktails gaan aanbieden aan uw gasten? Neem een kijkje naar de cocktail benodigdheden van Buffetenzo. Wij bieden een goede prijs-kwaliteitverhouding en kunnen de cocktail attributen snel leveren. Wilt u uw bar helemaal compleet maken en de lekkerste cocktails maken met de perfecte cocktail spullen? Neem dan een kijkje bij onze bar accessoires en haal in één keer al uw barbenodigdheden in huis zoals een glazenrek. Heeft u vragen over onze cocktail benodigdheden? Neem gerust contact met ons op. Bel ons op 072-5816951 of stuur een e-mail naar [email protected]. Wij staan u graag te hulp!