• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Dienbladen

Bij Buffetenzo vindt u in horeca dienbladen in diverse soorten en maten. Bier dienbladen, fastfood dienbladen en dienbladen met een mooi motief. Alles is uit voorraad leverbaar bij Buffetenzo.

Dienbladen

Dienblad horeca

Een dienblad in de horeca is onmisbaar wanneer u uw gasten gaat serveren. Daarbij heeft u als horecaondernemer natuurlijk wel een aantal eisen waar het dienblad aan moet voldoen. Wanneer u uw gerechten gaat opdienen moet het horeca dienblad niet te warm worden en bij het uitserveren van de drankjes is het belangrijk dat de glazen niet snel kunnen omvallen. Uw personeel moet goed overweg kunnen met het blad, zodat uw gasten een veilig gevoel krijgen wanneer de drankjes op tafel gezet worden. 

Diverse soorten horeca dienbladen

Of u nu op zoek bent naar een ovaal dienblad, een dienblad gemaakt van melamine fiberglass of een hoogglans dienblad, wij van Buffetenzo hebben een groot assortiment aan horeca dienbladen. Een dienblad gemaakt van melamine fiberglass is ideaal, omdat deze een antislip laag heeft en krasbestendig is. Daarbij hebben wij ook horeca dienbladen met een stevige rand, waardoor de glazen niet snel van het blad af kunnen vallen. Tevens is het van belang dat een horeca dienblad er representatief uitziet en dat uw personeelsleden er gemakkelijk mee rond kunnen lopen.   

Dienblad antislip voor de horeca

Antislip dienbladen zijn onmisbaar in de horeca. Deze slipvaste dienbladen hebben een ruw oppervlak, waardoor de kans dat de bierglazen, wijnglazen of ander serviesgoed van het dienblad afvallen zeer klein is. Hierdoor kunt uw personeel zonder knoeien de drankjes in uw restaurant of café rondbrengen en daar zullen uw gasten blij mee zijn. Dienbladen met antislip zijn geschikt voor temperaturen van - 50 tot + 140 graden, zodat u zowel koude als warme gerechten veilig kunt serveren. Naast deze antislip dienbladen hebben wij ook horeca dienbladen met een verhoogde rand, rechthoekige- en ronde dienbladen. Doordat de horeca dienbladen gemaakt zijn van stevig materiaal, kunt u als horecaondernemer lang gebruik maken van de dienbladen.   

Dienblad horeca kopen

Wilt u een dienblad horeca kopen? Dan bent u bij Buffetenzo aan het juiste adres. Ook als u op zoek bent naar andere bar accessoires kunt u bij ons terecht. Wij hebben een groot assortiment aan dienbladen. Een dienblad voor bier/frisdrank, fastfood en prachtige dienbladen met een mooi motief tot ronde en ovale antislip dienbladen. Alles leveren wij uit voorraad. Besteld u meerdere dienbladen (aantallen worden per dienblad aangegeven), dan wordt de korting direct verrekend. Zo bent u nog voordeliger uit. Voor advies kunt u contact opnemen met onze klantenservice op 072-5813996. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tot 22.00 uur en op zaterdag tot 18.00 uur.