• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Kuchscherm

Bescherm uw klanten, bezoekers en personeel tegen verspreiding van virussen met een kuchscherm of preventiescherm.

Kuchscherm

Veiliger werken met een kuchscherm

In een winkel kan het voor uw personeel erg lastig zijn om zich te kunnen voldoen aan de richtlijnen van het RIVM om minimaal 1,5 meter afstand te houden tot uw klanten en iedereen die zich in de winkel bevindt. Hierdoor bestaat er een kans dat uw personeel besmet raakt met het coronavirus, ook wel COVID-19 genoemd. Middels een kuchscherm of kuchschot creëert u een barrière waarmee u niet alleen uw personeel beschermt tegen virussen, maar ook uw klanten. Onze transparante kuchschermen houden virussen tegen. Zo kan uw personeel veilig op afstand werken met klanten, leveranciers, gasten en bezoekers. Een kuchschot is niet alleen handig (of zelfs noodzakelijk) voor supermarkten en andere retail organisaties, maar bijvoorbeeld ook voor in de horeca op de bar, bij de kassa of op de receptiebalie. Kortom, u kunt een kuchschot plaatsen op een locatie waar u dat wilt.       

Bescherming voor uw personeel en klanten met een kuchschot

Dankzij het plaatsen van een kuchschot (of meerdere) op de bar, receptie of kassa kunt u als bedrijf uw personeel en gasten de nodige veiligheid bieden tegen de verspreiding van het coronavirus. Een spuugschot is een ideaal hulpmiddel. Wanneer u meerdere schermen naast elkaar plaatst, wordt een veilige werkruimte voor uw medewerkers gecreëerd en een veilig gevoel voor de klanten. Het kuchscherm is heel gemakkelijk te plaatsen. U kunt deze gewoon op uw toonbank, de receptie, kassa of bar plaatsen. In onze webshop vindt u diverse uitvoeringen. Zo hebben wij kuchschermen met en zonder gat / doorgeefluik. Het gat is bedoeld voor de uitgifte van geld of een pintransactie. Bovendien zijn de hoestschermen verkrijgbaar in verschillende maten.  

Voordelen van kuchschermen

Het plaatsen van een kuchscherm kent veel voordelen. In deze huidige periode moeten we allemaal minimaal 1,5 meter afstand van elkaar houden, maar in de praktijk kan dit vaak nog best lastig zijn. Het is eigenlijk onmogelijk om op een veilige afstand van elkaar te blijven bij het ontvangst van bezoekers en bij het afrekenen van de rekening. Een hoestscherm is een doorzichtige wand en is een effectieve oplossing om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Omdat de 1,5 maatregel niet altijd nageleefd kan worden, biedt een kuchschot een ideale oplossing. Wanneer uw personeel of bezoekers moeten hoesten of niezen, brengen zij de ander dankzij het spuugscherm niet in gevaar. Hierdoor kunt u een hygiënescherm prima inzetten als anti-corona middel.  

Hoestscherm plusplunten

Preventieschermen bieden uw organisatie en personeel de volgende voordelen:

  • Effectieve bescherming tegen het verspreiden van het corona virus
  • Gemakkelijk te plaatsen
  • Beschermt uw klanten, personeel en bezoekers
  • Goedkope oplossing
  • Sterk materiaal (Acrylaat - dit is een kunststof en wordt ook wel plexiglas of perspex genoemd)
  • Licht van gewicht en voordeliger dan glasplaten
  • HACCP verantwoord 
  • Met en zonder doorgeefluik (voor betalingen en overdracht)
  • Beschikbaar in diverse uitvoeringen
  • Snelle levering

Kuchscherm online kopen?

Op zoek naar een goede en goedkope oplossing om mensen te beschermen tegen virussen? Bij Buffetenzo bent u aan het juiste adres voor een kuchscherm om uw klanten, bezoekers en personeel op een preventieve manier te beschermen. Help verspreiding van het corona virus te voorkomen door het plaatsen van een kuchschot op de werkvloer. Heeft u een vraag over een van onze preventieschermen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 072 5816951 of mail naar [email protected]. Bovendien kunt u meteen al uw bar accessoires bestellen in onze webshop.