Blog

Hoe ziet een horeca buffet eruit?

  • Geplaatst op
  • Door Admin
Hoe ziet een horeca buffet eruit?

Een buffet is een ideale manier om gerechten te serveren aan grote groepen mensen. Men kan zelf de gerechten opscheppen en dit zittend aan een tafeltje opeten. Een buffet kan uit verschillende gerechten bestaan. Van diverse salades en sandwiches tot andere koude- en warme gerechten. Het grote voordeel van buffetten voor horeca ondernemers is, dat u makkelijk rekening kunt houden met speciale eetwensen. Krijgt u gasten met allergieën? Maak speciaal voor hen een gerecht klaar en geef bij de gerechten duidelijk aan wat de ingrediënten zijn.

Bent u als horecaondernemer al klaar voor het kerstbuffet?

  • Geplaatst op
  • Door Admin
Bent u als horecaondernemer al klaar voor het kerstbuffet?

De feestdagen staan weer voor de deur. Een tijd van samenkomen met familie, gezelligheid en een heerlijk kerstbuffet met allemaal lekkere gerechten. Als horecaondernemer wilt u natuurlijk een sfeervol en spetterend kerstbuffet presenteren. Gaat u kerstbuffetten organiseren? Buffetenzo geeft u een aantal tips om tijdens de feestdagen uw kerstbuffet professioneel aan te kleden. 

Hoe kunt u als horecaondernemer een goede indruk bij uw gasten achterlaten?

  • Geplaatst op
  • Door admin
Hoe kunt u als horecaondernemer een goede indruk bij uw gasten achterlaten?

Als horecaondernemer wilt u natuurlijk een goede indruk achterlaten bij uw gasten. Het draait allemaal om de juiste beleving in uw restaurant. Maar hoe zorgt u ervoor dat uw gasten zó tevreden zijn, dat zij graag nog een keer terug willen komen? In dit blog geven wij u een aantal tips om uw restaurant op professionele wijze aan te pakken, zodat uw gasten graag nog eens terugkeren. 

Hoe maak je als horeca ondernemer je terras zomerklaar?

  • Geplaatst op
  • Door Buffetenzo
Hoe maak je als horeca ondernemer je terras zomerklaar?

Als horecaondernemer heb je een heel dynamisch beroep: geen dag is hetzelfde. Zo is de vraag van de gasten ook heel anders in de zomer dan in de winter. Met het warme weer zit men liever buiten dan binnen. Tijd om meer rosé en witte wijn in te kopen en om de menukaart aan te passen. Het terras mag je daarbij ook zeker niet vergeten. Buffetenzo geeft je tips hoe je je terras zomerklaar kan maken. Laat die zomer maar komen!

4 tips om horeca een boost te geven in de wintermaanden

  • Geplaatst op
  • Door Buffetenzo
4 tips om horeca een boost te geven in de wintermaanden

De winter staat voor de deur. Dat lekkere wijntje ‘s avonds op het terras zit er voorlopig niet meer in. Resulteert dit dan ook gelijk in minder omzet in de horeca? Nee, mits je je goed voorbereid op de koude periode die gaat komen. Buffetenzo heeft 4 tips om het optimale uit de wintermaanden te halen!