De feestdagen komen er weer aan! De tijd van familie, gezelligheid, en natuurlijk een mooi kerstbuffet. Organiseert u kerstbuffetten? Of wilt u als particulier profiteren van professioneel materiaal? Wij hebben zeven artikelen verzameld uit ons assortiment die bijdragen aan een sfeervol en onvergetelijk kerstbuffet!

Gekoelde buffetvitrines


Uw kerstbuffet begint uiteraard met een heerlijke amuse om het buffet op gang te brengen. Onze gekoelde buffetvitrines zijn perfect om dit voorafje in te bewaren. Ze zijn zowel praktisch als stijlvol. Voorzien van twee koelelementen en een handig roltop deksel houden ze uw amuses goed en doen dit op een elegante manier.

Chafing dishes en rechauds

Naast amuses en heerlijke salades bestaat een kerstbuffet natuurlijk vooral uit heerlijke warme gerechten. Een heerlijke rollade? Of misschien wat lekkere stoofpeertjes? Wanneer u voor een grote groep eten bereid is het altijd een uitdaging om de gerechten op de juiste temperatuur te presenteren. Met de chafing dishes en rechauds van Buffetenzo hoeft u zich hier geen zorgen over te maken.

Sommige van onze chafing dishes zijn zelfs voorzien van een warmtemeter en geven u alle controle over de temperatuur waaronder uw gerechten worden bewaard. We hebben ze in alle soorten en maten, voor ieder wat wils. Daarnaast hebben we verschillende rechauds. Perfect om uw pannen, borden, of schalen mee warm te houden.

Feuerzangenbowle


In ons assortiment hebben we ook één hele speciale rechaud, perfect voor de feestdagen: de “Feuerzangenbowle”. Dit van oorsprong Duitse product is gemaakt voor het maken van een punch die traditioneel vaak met kerst of oudejaarsavond wordt gedronken. De tang van de Feuerzangenbowle wordt gevuld met een kegel suiker die langzaam boven een gekruide rode wijn wordt geflambeerd. Het is een typisch product voor de feestdagen en geeft uw kerstbuffet net dat beetje extra glans.

Leisteenplateaus

Vervolgens is het natuurlijk de vraag hoe u uw gerechten presenteert aan uw gasten. We hebben goed in ons assortiment gekeken en daaruit twee wel heel bijzondere producten gekozen. Ten eerste ons aanbod aan leisteenplateaus. Al onze leisteen serveerplateaus zijn geweldig om bijvoorbeeld groeten of een stuk vlees aan uw gasten mee te serveren. Een eyecatcher voor ieder kerstbuffet! We hebben de serveerplateaus in verschillende maten en modellen.

Leisteenplateau

Q Authentic Premium Porselein


De tweede serie die uw kerstbuffet onvergetelijk maakt is de Q Authentic serie Premium Porselein. Dit Aziatisch ogende servies is op een unieke en innoverende wijze geproduceerd. Door middel van een ingenieus chemisch proces is de glazuurlaag van het servies beïnvloed. Hierdoor heeft ieder artikel een uniek en individueel uiterlijk gekregen. Wij bieden verschillende borden en komen in zowel de kleurencombinaties aqua blauw en zand.

Sfeervolle verlichting

Als laatste kunnen we natuurlijk niet de sfeervolle verlichting vergeten. De juiste verlichting zorgt voor een finishing touch aan uw kerstbuffet. We hebben een ruim aanbod aan kandelaars en windlichten. Nieuw in ons assortiment is de Moonlight tafelverlichting. Deze transparante lichthouders komen in verschillende kleuren. Probeer te combineren door bijvoorbeeld de gerechten te presenteren in fel kaarslicht en de tafel met sfeervol rood licht van de moonlight tafelverlichting.

We hopen dat u een aantal nieuwe ideeën heeft op kunnen doen voor uw kerstbuffet. Bezorgt u uw gasten een niet te vergeten kerst met onze elegante Q Authentic serie Premium Porselein? Of maakt u er een gezellig feest van met een ludieke Feuerzangenbowle? Wij wensen u in ieder geval prettige en succesvolle feestdagen!