Nieuw jaar, nieuwe food trends. Ook dit jaar zijn we weer behoorlijk innovatief en staan we open voor nieuwe smaken en zetten we oude trends gewoon door. Ontdek de trends van het moment en doe inspiratie op voor het voorjaar.

Vegetarische junkfood

 

Vegetarisch eten is afgelopen jaar niet weg te denken uit onze samenleving, je kunt wel zeggen het is super mainstream geworden. Dit jaar worden de gezonde poke bowls aan de kant gezet en wordt er ruimte gemaakt voor de heerlijke smakende, vleesvrije vegetarische “junkfood”. Van heerlijke döner kebabs met soja alternatieven, vegaburgers tot zeewier nuggets.

 

Paars

 

restaurant trends 2018

Consumenten zijn op zoek naar het volgende instagrambare voedsel en daarbij willen ze geen kleurstof toevoegen, maar puur natuur. Dus stap in het paarse eten en maak gebruik van paarse groente. Van watermeloenradijs tot paarse aardappelen en wortels. Hiermee geeft u de gerechten een instagram waardige kleur!

 

 

 

 

Midden-oosten

 

Er wordt voorspelt dat consumenten klaar zijn om tradities, regionale nuances en klassieke ingrediënten uit de culturen van het Midden-Oosten te verkennen. Denk aan landen zoals Perzië, Israël, Marokko, Syrië en Libanon.

 

Daarbij zijn populaire ingredienten: granaatappel, aubergine, komkommer, peterselie, munt, tahini, tomatenjam en gedroogde vruchten.

 

Inspiratie gekregen voor het koken van heerlijke nieuwe gerechten? Vergeet niet om uw tafel helemaal af te maken met het perfecte servies. Denk aan frisse/warme kleuren of kies voor een elegante en indrukwekkende uitstraling. Om u op leuke ideeën te brengen hebben we speciaal voor u ons favoriete horeca servies van Stylepoint op een rijtje gezet.

 

Functioneel en Stijlvol

 

Maak een einde aan klagend personeel in de bediening over te zware borden met het Q Fine China serviesgoed. Dit servies is sterk, licht van gewicht, multifunctioneel en stapelbaar. Met de minimalistisch en elegante look is het perfect te gebruiken als presentatiemiddel en als transportmiddel. De offwhite presentatie borden/schalen zijn perfect om uw kleurrijke gerechten tot leven te laten komen.

 

Kleurrijk tafelen

 

Houdt u ervan om wat kleur toe te voegen in uw interieur? Dan wordt u spontaan verliefd op het Porcelite Seasons serviesgoed. Deze hand gecodeerde porseleinen serie met een rustiek uiterlijk komt in 6 schitterende kleuren. Mix en match de diverse kleuren om zo uw tafel nog speelser te maken.

 

Bijzondere kleurpatronen

 

Wanneer u op zoek bent naar een meer uitdagend servies, dan is Q Authentic iets voor u. In deze serie is geen enkel bord hetzelfde, dit komt door de reactieve glazuurlaag. Hierdoor maakt u elke presentatie uniek!