Organiseer een high tea in je eigen tuin dit voorjaar!

  • Geplaatst op
  • Door Monique Buné
Organiseer een high tea in je eigen tuin dit voorjaar!

Hoe leuk is het dat de lente en zomer er dadelijk weer aankomen? Ik heb er in ieder geval super veel zin in. Vrienden en familie uitnodigen om heerlijk in de tuin te zitten. Natuurlijk wordt er ook gebarbecued. Een ander leuk idee om zeker dit voorjaar te gaan plannen is een high tea in jouw eigen tuin! Je hebt er alleen wat handige hulpmiddelen voor nodig.

wijnkoelers

Gekoelde hapjes

 

Als het wat warmer is buiten wil je natuurlijk wel dat die sandwiches waar je uren op hebt gewerkt wel koel en smaakvol blijven. Buiten het feit dat dit het lekkerste is, is het ook nog eens hygiënisch. Je wilt natuurlijk niet dat iedereen ziek van jouw georganiseerde high tea wordt. Met een gekoelde buffetvitrine blijven alle hapjes perfect op temperatuur. Daarnaast heb je ze meteen leuk tentoongesteld. En ja, nog een handig voordeel: Vliegen en ander ongedierte kunnen er niet bij.


gekoelde buffetvitrine

Gekoelde drankjes

 

Ook je drankjes moeten natuurlijk koel blijven. Vries allerlei lekker fruit (zoals aardbei en framboos) in samen met water tot ijsklontjes. Maak er genoeg van. Wanneer je gasten komen vul je waterkannen tot de helft met koud water en vul je hem aan met de ijsblokjes. Een leuke presentatie en het blijft heerlijk koud. Natuurlijk komt er ook een wijntje kijken bij een high tea. Deze kun je eenvoudig koel houden in een wijnkoeler.


wijnkoelers

Mooi servies

 

Natuurlijk kun je kiezen voor fingerfood hapjes maar wil je de tafel toch mooi dekken en je gasten voorzien van servies dan moet je natuurlijk geen standaard wit servies gebruiken. Servies van het merk Stylepoint ziet er super luxe uit en zorgt ook nog eens voor een gezellige sfeer. Onze favoriet is toch wel de lijn Sea Spray. Heerlijk fris blauw. Ideaal voor de lente!

 

Nog meer handige spullen

 

Al deze artikelen en meer vindt u in ons assortiment. BuffetEnzo is gericht op de horeca professional, maar levert ook aan de particulier. Hierdoor heeft u de kans om te werken met professioneel materiaal en verplaatst u het restaurantgevoel naar uw huiskamer!