Hoe leuk is het dat de lente en zomer er dadelijk weer aankomen? Ik heb er in ieder geval super veel zin in. Vrienden en familie uitnodigen om heerlijk in de tuin te zitten. Natuurlijk wordt er ook gebarbecued. Een ander leuk idee om zeker dit voorjaar te gaan plannen is een high tea in uw eigen tuin! U heeft er alleen wat handige hulpmiddelen voor nodig.

wijnkoelers

Gekoelde hapjes

 

Als het wat warmer is buiten wilt u natuurlijk wel dat die sandwiches waar u uren op hebt gewerkt wel koel en smaakvol blijven. Buiten het feit dat dit het lekkerste is, is het ook nog eens hygiënisch. U wilt natuurlijk niet dat iedereen ziek wordt van uw georganiseerde high tea. Met een gekoelde buffetvitrine blijven alle hapjes perfect op temperatuur. Daarnaast heeft u ze meteen leuk tentoongesteld. En ja, nog een handig voordeel: Vliegen en ander ongedierte kunnen er niet bij.

gekoelde buffetvitrine

Gekoelde drankjes

 

Ook uw drankjes moeten natuurlijk koel blijven. Vries allerlei lekker fruit (zoals aardbei en framboos) in samen met water tot ijsklontjes. Maak er genoeg van. Wanneer uw gasten komen vult u waterkannen tot de helft met koud water en vult u hem aan met de ijsblokjes. Een leuke presentatie en het blijft heerlijk koud. Natuurlijk komt er ook een wijntje kijken bij een high tea. Deze kunt u eenvoudig koel houden in een wijnkoeler.

wijnkoelers

Mooi servies

 

Natuurlijk kunt u kiezen voor fingerfood hapjes maar wilt u de tafel toch mooi dekken en uw gasten voorzien van servies dan moet u natuurlijk geen standaard wit servies gebruiken. Servies van het merk Stylepoint ziet er super luxe uit en zorgt ook nog eens voor een gezellige sfeer. Onze favoriet is toch wel de lijn Sea Spray. Heerlijk fris blauw. Ideaal voor de lente!

 

Nog meer handige spullen

 

Al deze artikelen en meer vindt u in ons assortiment. BuffetEnzo is gericht op de horeca professional, maar levert ook aan de particulier. Hierdoor heeft u de kans om te werken met professioneel materiaal en verplaatst u het restaurantgevoel naar uw huiskamer!