• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Buffet etagere

Buffet étagère kopen? Buffetenzo.nl heeft een uitgebreid assortiment aan Buffet étagères. Bekijk het assortiment op de pagina. Vanaf € 100,- gratis verzending.

Buffet etagere

Een etagere, of eigenlijk étagère, is een stelling voor het presenteren van uw etenswaren. De etagere stamt uit het Frankrijk van de 18e eeuw toen het als meubilair werd toegepast. Tegenwoordig gebruikt men etageres vooral tijdens buffetten, high teas, en andere feestelijke gelegenheden.

Buffetenzo biedt een ruime keuze in buffet etageres. De meeste bestaan uit drie lagen, maar we hebben ook kleinere etageres van twee lagen voor bijvoorbeeld fruit of chocolaatjes. We hebben etageres van glas, leisteen, en metaal. De metalen etageres komen in verchroomde en roestvrijstalen varianten.

Bent u op zoek naar een chique manier om bijvoorbeeld uw fruit, chocola, of cupcakes te presenteren? Neem een kijkje naar de etageres van Buffetenzo. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Bel ons op 072-5816951 of stuur een e-mail naar [email protected]. Wij staan u graag te hulp!