• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Buffetvitrine gekoeld

Groot assortiment gekoelde buffetvitrines vindt u bij Buffetenzo.nl. Van eenvoudig tot zeer luxe. Snelle levering en vanaf € 100.- altijd gratis verzending.

Buffetvitrine gekoeld

Onze gekoelde buffetvitrines zijn zowel praktisch als stijlvol. Ideaal voor catering op locatie. Koelelementen zorgen ervoor dat uw broodjes en snacks goed blijven onder optimale temperatuur. De transparante roltop deksels presenteren je broodjes en snacks in volle glorie. Dit maakt onze gekoelde buffetvitrines ideaal voor in de kantine, of op bijvoorbeeld een foodmarkt of beurs.

De presentatie van een gekoelde buffetvitrine

Wij bieden zowel serveerschalen als buffetvitrines van groot tot klein. Allemaal worden ze op temperatuur gehouden door twee koelelementen. De schalen waarop u de snacks en broodjes plaatst zijn natuurlijk van roestvrij staal. De ronde serveerschaal is ideaal voor het presenteren van uw zelfgebakken appeltaart, terwijl de buffetvitrine kan worden gevuld met bijvoorbeeld snacks of sandwiches. Wat u maar wilt!

Buffetvitrine gekoeld met roltop deksel

Het roltop deksel op onze gekoelde buffetvitrines houdt uw etenswaren vrij van vliegjes en stof. Daarnaast is de roltop erg handig voor het aanvullen van uw vitrines wanneer deze bijna leeg zijn. Het transparante deksel zorgt er bovendien voor dat uw etenswaren op en mooie en elegante manier worden gepresenteerd. U kunt een roltop los bijbestellen met diverse handgrepen.

Heeft u vragen over welke gekoelde buffetvitrine het beste past bij uw wensen? Neem dan gerust contact met ons op. Bel ons op 072-5816951 of stuur een e-mail naar [email protected] Wij helpen u graag verder!