• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Drankdispensers

Drankdispensers

Bent u op zoek naar een drankdispenser? Dan bent u hier aan het juiste adres.Wij hebben een uitgebreid assortiment drankdispensers in onze webshop, waardoor er gegarandeerd wel een tussen zit die aan uw eisen voldoet. Met een drank dispenser kunnen uw gasten zelf hun glas bijvullen met een lekker drankje. U kunt natuurlijk ook gebruik maken van een kan om uw drankjes mee in te schenken. Daar is niks mis mee. Echter kan dit in de zomermaanden voor enige problemen zorgen. Terrassen worden in de zomer namelijk bejaagd door wespen en vliegen en doordat een kan niet afgesloten is, kunnen de wespen en vliegen in de kan gaan zitten. Dit is niet alleen onhygiënisch, het is ook erg gevaarlijk voor uw gasten. De ideale oplossing? Een drankdispenser. Drankdispensers zijn ideaal om water, limonade, verse jus d’orange of andere drankjes waaronder koffie, thee en melk aan uw gasten te serveren.

Drankdispensers van A kwaliteit

Al onze drankendispensers zijn van bekende A-merken, waaronder APS en Rosetto. Zij hebben de perfecte balans weten te creëren tussen design en functionaliteit. Door de hoogstaande kwaliteit kunnen onze drank dispensers zeker tegen een stootje. Ze komen met name voor in de horeca en catering, omdat u hiermee niet ieder glas apart hoeft in te schenken. Zeker in hotellobby's en wellness centra's zijn ze onmisbaar, omdat u hiermee uw gasten een extra stukje service aanbiedt. Bovendien maakt het selfservice een stuk makkelijker. Ideaal wanneer u uw gerechten in buffetvorm serveert. 

De juiste drank dispenser uitzoeken

In onze webshop vindt u drankdispensers in verschillende soorten en maten. Het is daarom belangrijk dat u goed voor ogen heeft welke handig is voor uw situatie. Zo hebben wij bijvoorbeeld drankdispensers met een houder. Zet deze op tafel neer en u hoeft hier niet meer naar om te kijken. Bovendien hebben al onze drankdispensers een tapkraan. Uw gasten hoeven alleen de kraan open te zetten en ze kunnen gemakkelijk een drankje tappen. Heeft u ook al nagedacht over de grootte? Voor particulier gebruik is een drankdispenser van 4 liter voldoende om uzelf en uw gasten de hele middag te voorzien van drankjes. Voor horecagebruik is het handiger om voor een grotere inhoud te kiezen. Bijvoorbeeld de drankdispenser van Rosseto Infusion. Deze dispenser is stijlvol, trendy en gebruiksvriendelijk. De Infusion is verkrijgbaar in 11,4 liter en 18,9 liter en u kunt kiezen uit de kleuren wit en zwart.

Drankdispenser kopen?

Bij Buffetenzo bent u aan het juiste adres voor drankdispensers en overige horeca gerelateerde producten zoals bar accessoires en buffet accessoires. Niet alleen als horecaondernemer, maar ook voor particulier gebruik is een drankdispenser erg handig. Een familiebrunch of diner is pas echt compleet met een drank dispenser met gezond fruitwater bijvoorbeeld. Lekker een dag zonnen in eigen tuin? Ook dan zijn ze uitermate handig om zo nu en dan een heerlijk verfrissend drankje in te kunnen schenken. Heeft u nog ergens vragen over? Wilt u bijvoorbeeld een grotere hoeveelheid drankdispensers kopen? Dan kunnen wij een op maat gemaakte offerte voor u opstellen. Stuur een mail naar [email protected] of bel naar 072 5816951.