• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Drankdispensers

Drankdispensers

Drankdispensers

Water, limonade, ijsthee of frisdrank, lekker om te drinken, maar nog leuker om zelf samen te stellen. Vind je het belangrijk dat al je gasten van een heerlijk verfrissend drankje kunnen genieten? Dan blijft het enige vraagstuk, hoe ga ik dit op de perfecte manier serveren? Er is altijd de optie om een kan te gebruiken, waar overigens niks mis mee is, maar tijdens het wespenseizoen kan dit problemen veroorzaken. Wespen gaan in de kan zitten, waardoor de drank niet schoon meer is. De ideale oplossing is dan een drankdispenser. Dranken blijven in een drankdispenser volledig afgesloten waardoor het altijd mooi schoon blijft. Bovendien geeft een drankdispenser een luxe uitstraling en kunnen de gasten zelf hun drankje inschenken met de drankdispenser.

Drankdispensers in de Horeca & Catering

Drankdispensers komen met name voor in de horeca en catering. Hier worden dranken in grote hoeveelheden geschonken en hoeft niet ieder glas apart ingeschonken te worden. Ook zie je vaak drankdispensers terug in hotellobby’s of wellness centra, waar gasten een lekker glas fruit water voor zichzelf kunnen inschenken. Voor een dergelijke situatie raadt Buffetenzo de drankdispenser van het merk Rosseto aan. Vul de dispenser met vers fruit, ijs en water en laat het even rusten. De Rosseto Infusion Drankdispenser zorgt vervolgens voor een heerlijk, koel glas water met fruitsmaak. Bovendien is de Rosseto Infusion dispenser erg stijlvol, trendy en gebruiksvriendelijk. De Infusion is verkrijgbaar in wit en zwart, 11,4L en 18,9L.

 

drankdispensers

Drankdispensers voor particulieren

Ook voor particulier gebruik zijn drankdispensers erg handig. Een familiebrunch of diner is pas echt compleet met een drankdispenser met gezond fruitwater. Of als je met het gezin in de tuin aan het genieten bent van een warme zomerdag, is het heerlijk om af en toe een verfrissend drankje in te kunnen schenken. Voor particulier gebruik is een drankdispenser van 4L voldoende om iedereen meerdere malen van een lekker drankje te voorzien. Ook deze uitvoeringen zijn uiterst stijlvol en voorzien van alle gebruiksgemakken, maar zijn wel wat compacter van formaat. Buffetenzo raadt voor particulier gebruik de drankdispenser Little van hout aan.