• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Drankdispensers

Drankdispensers

Bent u op zoek naar een drankdispenser? Dan bent u hier aan het juiste adres. Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment aan drankdispensers, zodat er altijd wel een tussen zit die aan uw wensen voldoet. Het gebruik van een drankdispenser is ideaal, omdat uw gezelschap zelf hun glas kan bijvullen met een lekker koel drankje. Daarom worden ze ook vaak gebruikt in de horeca, bij een buffet bijvoorbeeld. Ook zijn ze onmisbaar bij hotels of wellness centra’s. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van een kan, zodat uw gasten zelf hun drankjes kunnen inschenken. Echter kan dit in de zomermaanden voor problemen zorgen, omdat terrassen tijdens de zomermaanden vaak bejaagd worden door wespen en vliegen. Doordat een kan niet is afgesloten, kunnen wespen en vliegen in de kan gaan zitten. Naast dat dit onhygiënisch is, is het ook erg gevaarlijk voor uw gasten, omdat zij de wespen of vliegen zonder dat ze het doorhebben kunnen inslikken. De ideale oplossing? Een drankendispenser. U kunt drankdispensers gebruiken om water, limonade, verse jus d’orange of andere drankjes waaronder koffie, thee en melk aan uw gasten te serveren.

Horeca drank dispensers van A kwaliteit

Horeca drankdispensers zijn ideaal in gebruik, omdat uw gasten zelf hun glas kunnen bijvullen. Perfect voor tijdens buffetten bijvoorbeeld. Al onze drankendispensers zijn van bekende A-merken, waaronder APS en Rosetto. Deze merken hebben de perfecte balans weten te creëren tussen design en functionaliteit. Door de hoogstaande kwaliteit kunnen onze drank dispensers zeker tegen een stootje, waardoor deze dus ideaal zijn voor horeca en catering gebruik. Zeker in hotellobby's en wellness centra's zijn ze onmisbaar, omdat u hiermee uw gasten een extra stukje service aanbiedt. Bovendien maakt het selfservice van uw gasten een stuk makkelijker. Ideaal wanneer u uw gerechten in buffetvorm serveert.

Drankendispensers in verschillende uitvoeringen

In onze webshop vindt u drankdispensers in verschillende soorten en maten. Het is daarom belangrijk dat u goed voor ogen heeft welke handig is voor uw situatie. Kies bijvoorbeeld voor een drankdispenser met houder. Deze zet u gemakkelijk op tafel neer en uw gasten kunnen zelf hun glas bijvullen. Op zoek naar een drankdispenser met tapkraan? Ook dan bent u hier aan het juiste adres. Uw gasten hoeven enkel de kraan open te zetten en ze kunnen gemakkelijk een drankje tapen. Denk ook goed na over de grootte van de drankendispenser. Voor particulier gebruik is een dispenser van 4 liter voldoende om uzelf en uw gasten de hele middag te voorzien van drankjes. In de horeca wordt vaak voor een grotere inhoud gekozen. Bijvoorbeeld de Rosseto Infusion. Deze drankendispenser is stijlvol, trendy en gebruiksvriendelijk. De Infusion is verkrijgbaar in 11,4 liter en 18,9 liter en u kunt kiezen uit de kleuren zwart en wit.

Drank dispenser kopen?

Bij Buffetenzo bent u aan het juiste adres voor drankdispencers, sap dispenser en overige horeca gerelateerde producten zoals bar accessoires en horeca tafel accessoires. Maak een buffet of diner echt compleet met een drankdispenser met gezond fruitwater bijvoorbeeld. Heeft u nog vragen over ons aanbod? Wilt u een grotere hoeveelheid kopen? Neem dan contact op met onze klantenservice, zodat wij een op maat gemaakte offerte voor u kunnen opstellen. Stuur een mail naar [email protected] of bel naar 072 5816951.