• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Graan dispenser

Graan dispenser kopen? Buffetenzo.nl heeft een uitgebreid assortiment aan Granen dispensers. Vanaf € 100,- altijd gratis verzending.
Geen producten gevonden...

Graan dispenser

Steeds meer mensen kiezen voor een gezonde kom granen als ontbijt. Van muesli tot cornflakes. Ook als avondeten groeit de populariteit van granen. Denk aan quinoa of freekeh. Om uw verschillende granen een beetje professioneel te presenteren gebruikt u natuurlijk niet de karntonnen doos waarin deze worden geleverd.

Veel cateraars kiezen voor een glazen pot waarmee de granen ook nog eens vers blijven. Een mooi en leuk alternatief is een graan dispenser. Perfect voor een ontbijtbuffet! Uw gasten zien direct welke verschillende granen u aanbiedt en kunnen snel hun kommetje vullen zonder te morsen.

Buffetenzo biedt een aantal verschillende opties om uw granen te presenteren. Onze graan dispensers komen in RVS en in hout. Ze komen in sets van twee, drie en enkele dispensers. Daarnaast hebben we een handige graan dispenser kan om uw granen in te bewaren. Alle producten kunnen zo in de vaatwasser worden meegenomen.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Bel ons op 072-5816951 of stuur een e-mail naar [email protected]. We staan u graag te hulp!