• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Koffie dispenser

Koffie dispenser kopen? Buffetenzo.nl heeft een uitgebreid assortiment aan Koffie dispensers. Bekijk het assortiment op de pagina. vanaf € 100,- altijd gratis verzending.
Geen producten gevonden...

Koffie dispenser

Een koffie dispenser is ideaal wanneer u een buffet, catering of privé diner organiseert. Het is een hulpmiddel waarmee u de koffie en andere warme dranken warm houdt voor uw gasten. Buffetenzo biedt een aantal mooie koffie dispensers voor het warmhouden van uw koffie. Perfect voor ieder buffet!

Verschillende soorten koffie dispensers

Onze koffie dispensers hebben een mirror gepolijste finish en komen in 10,5 en 12 liter. Daarnaast hebben we voor het model 11672 een passende edelstalen heating unit voor in het frame van de koffie dispenser. Met deze RVS plaat kunt u de dispenser op de juiste temperatuur houden. Naast koffie dispensers bent u bij ons ook aan het juiste adres voor andere soorten dispensers. Voor koude dranken zijn bijvoorbeeld onze drankdispensers ideaal. Wilt u uw gasten een glaasje melk serveren? Dan zijn onze gekoelde melkdispensers de perfecte keuze.   

Koffie dispenser kopen?

Bent u op zoek naar een mooie en handige oplossing voor het warmhouden van uw koffie? Bekijk de koffiedispensers van Buffetenzo. Heeft u nog vragen over ons assortiment? Of wilt u een grotere hoeveelheid bestellen? Neem dan gerust contact met ons op. Bij grotere aantallen van hetzelfde product doen wij u graag een persoonlijk aanbod. Vraag hiervoor een offerte aan. Bel naar 072-5816951 of stuur een e-mail naar [email protected]. We staan u graag te hulp! Bovendien ontvangt u bij grotere orders een extra korting. Bij orders boven de €250,- ex. btw ontvangt u 5% korting met de code Buffet5%. Bij orders boven de €500,- ex. btw ontvangt u 7% korting met de code Buffet7% en bij orders boven de €750,- ex. btw ontvangt u 10% korting met de code Buffet10%. U kunt de kortingscode bij de check out invoeren.