• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Koffie dispenser

Koffie dispenser kopen? Buffetenzo.nl heeft een uitgebreid assortiment aan Koffie dispensers. Bekijk het assortiment op de pagina. vanaf € 100,- altijd gratis verzending.

Koffie dispenser

Of je nu een buffet, catering, of privé dinner organiseert, iedereen heeft een middel nodig om koffie en andere dranken warm te houden voor zijn of haar gasten. Buffetenzo biedt een aantal mooie producten voor het warm houden van uw koffie in de vorm van koffie dispensers. Perfect voor uw buffet!

Onze koffie dispensers hebben een mirror gepolijste finish en komen in 10,5 en 12 liter. Daarnaast hebben we voor het model 11672 een passende edelstalen heating unit voor in het frame van de dispenser. Deze RVS plaat houdt de koffiedispenser warm op de juiste temperatuur.

Bent u op zoek naar een mooie en handige oplossing voor het warm houden van uw koffie? Bekijk de koffie dispensers van Buffetenzo. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Bel ons op 072-5816951 of stuur een e-mail naar [email protected]. We staan u graag te hulp!