• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Buffetvitrines

Buffetvitrine kopen? Buffetenzo.nl heeft een uitgebreid assortiment aan Buffetvitrines. Bekijk het assortiment op de pagina. Vanaf € 100,- altijd gratis verzending.

Buffetvitrines

Bent u op zoek naar een buffetvitrine? Dan bent u hier aan het juiste adres. Als u als horecaondernemer regelmatig buffetten of cateringen verzorgd, dan is een professionele buffetvitrine onmisbaar. In ons assortiment vindt u een ruime selectie buffetvitrines in verschillende vormen en maten. Bij een buffet hoort een buffetvitrine, omdat u de gerechten op een mooie wijze kunt presenteren en bovendien kunt u uw gerechten ook langer langer vers houden en blijft het eten vrij van vliegen en vuiligheden. Dat komt doordat al onze buffetvitrines afgesloten kunnen worden met een deksel of rolltop. 

Voor ieder gerecht de perfecte buffetvitrine

Buffetvitrines zijn eigenlijk onmisbaar voor een stijlvolle en professionele buffetpresentatie. U kunt uw gerechten met een buffetvitrine met deksel of rolltop niet alleen langer vers houden, het is ook een stuk hygiënischer. U houdt vliegjes buiten het voedsel en uw broodjes bijvoorbeeld zullen niet snel uitdrogen, omdat de buffetvitrine afgesloten kan worden. Wanneer u sterk geurende gerechten serveert zoals kazen of vis, biedt de deksel ook uitkomst om er voor te zorgen dat de geur niet overheerst over het buffet. Tegelijkertijd kunnen uw gasten gemakkelijk opscheppen en kan uw personeel lege buffetvitrines eenvoudig en snel weer bijvullen. Is het belangrijk dat uw gerechten koel geserveerd worden? Neem dan eens een kijkje in ons assortiment buffetvitrine gekoeld. Wilt u de rechten juist warm serveren? Dan mag een chafing dish of rechaud eigenlijk niet ontbreken op uw buffet. 

Buffetvitrines met transparante deksels

Al onze buffetvitrines hebben een transparante deksel, waardoor uw gasten gemakkelijk kunnen zien wat er geserveerd wordt. Of u tijdens het ochtend buffet heerlijk vers gebakken gebak en croissants wilt presenteren, of tijdens de lunch en het diner een uitgebreide buffetkaart heeft, met de buffetvitrines van horeca groothandel Buffetenzo houdt u uw gerechten langer vers en presenteert u uw buffet op een professionele wijze. 

Buffetvitrine kopen?

Heeft u een buffetvitrine gevonden dat helemaal naar wens is? Of heeft u juist nog een vraag over een specifieke buffetvitrine? Onze klantenservice staat voor u klaar om advies te geven. Bel naar 072 58 16 951 of mail naar [email protected]. Onze medewerkers staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wilt u uw buffet gelijk aankleden met professioneel horeca servies van het merk Stylepoint bijvoorbeeld? Ook dan bent u hier aan het juiste adres.