• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Koelschaal

Koelschaal kopen? Buffetenzo.nl heeft een uitgebreid assortiment aan Koelschalen. Bekijk het assortiment op de pagina. Vanaf € 100,- altijd gratis verzending.

Koelschaal

De koelschalen van Buffetenzo zijn niet alleen praktisch om uw gerechten in koel te houden, maar ze zijn ook stijlvol. De koelelementen zorgen ervoor dat uw fruitsalades en ander eten goed blijft onder de juiste temperaturen. Ook voor de luxere gerechten is een koelschaal onmisbaar op ieder buffet of catering. Zo kunt u gemakkelijk kaviaar koelen in de speciaal daarvoor gemaakte kaviaar koelschaal.

Presenteer uw gerechten in een koelschaal

Een koelschaal met koelelementen zorgt ervoor dat u uw gerechten op een professionele wijze aan uw gasten kunt presenteren. De koelschalen hebben een klapbare deksel, waardoor gemakkelijk te zien is wat voor soort gerechten zich in de koelschaal bevindt. Dit maakt deze koelschalen ideaal voor op ieder buffet of op een catering op locatie. Doordat de koelschaal een los koelelement heeft, kunt u deze vooraf in de vriezer leggen, zodat uw gerechten langer fris en koel blijven. Dit is wel zo hygiënisch en smakelijk. Het koelelement kan telkens opnieuw ingevroren worden, waardoor u dus jaren plezier kunt hebben van een koelschaal. 

Koelschaal met deksel

Al onze koelschalen hebben een eenvoudig te openen klapbare deksel, waardoor deze koelschalen perfect zijn voor het presenteren van verse fruitsalades, yoghurt, slagroom en andere soorten gerechten. Tegelijkertijd zorgt een koelschaal met deksel ervoor dat de gerechten vrij van vliegjes en andere vuiligheden blijven. Daarnaast kunt u de gerechten makkelijk bijvullen wanneer deze bijna leeg zijn. Doordat de deksel transparant is, kunt u de gerechten op een mooie en professionele manier wijzigen. De koelschalen bestaan vaak uit vier elementen, waaronder een koelelement, een deksel, een polycarbonaat schaal en een kolom.   

Alternatieven voor de koelschaal

Koelschalen zijn er in diverse soorten en maten. Zo vindt u op deze pagina voornamelijk ronde koelschalen waarin u gemakkelijk fruitsalades en yoghurt in kunt bewaren, maar ook als u op zoek bent naar buffetvitrine gekoeld bent u bij Buffetenzo aan het juiste adres. Gekoelde buffetvitrines zijn groter dan een koelschaal en hierdoor ideaal om uw gerechten gekoeld te presenteren. 

Koelschaal kopen

Heeft u vragen over welke koelschaal het beste past bij uw wensen? Neem dan gerust contact met ons op. Bel ons op 072-5816951 of stuur een e-mail naar [email protected] Wij helpen u graag verder!