• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Taartplateau

Op zoek naar een taartplateau (met deksel)? Buffetenzo.nl levert taartplateau's van RVS uit voorraad tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Altijd gratis verzending vanaf € 100.

Taartplateau

Heeft u binnenkort een feest, verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid? Of serveert u tijdens uw buffet gebak? Dan is een taartplateau ideaal om uw vers gebakken taart of gebak feestelijk aan uw gasten te presenteren. Met een taartplateau laat u uw heerlijke lekkernij nog meer in het oog springen bij uw gasten. Daarnaast is een taartplateau met deksel praktisch onmisbaar voor het bewaren van uw taart op gebak in de koelkast. 

Taartplateau met deksel 

In de categorie taartplateau vindt u zowel een taartplateau met deksel en zonder. De deksel van een taartschaal is over het algemeen van plastic, zodat de deksel niet breekt als u deze per ongeluk laat vallen. Bovendien heeft de deksel een zeer praktische functie. Als u de taart wilt presenteren aan uw gasten, dan is een taarthouder met deksel onmisbaar. Uw taart blijft namelijk langer vers en bovendien wordt deze niet bevuild door vliegjes of stof.    

Uitgebreid assortiment taartplateau’s

Of u nu op zoek bent naar een taartplateau, buffet etagere, serveerschaal of spiegelplateau, bij Buffetenzo bent u aan het juiste adres voor al uw horecabenodigdheden. Wanneer u vers gebakken taarten of andere lekkernijen serveert aan uw gasten dan mag een taartplateau absoluut niet ontbreken. Met een taartplateau kunt u namelijk niet alleen uw smaakvolle gebakjes op een voetstuk plaatsen, maar ze zijn daarnaast ook onwijs functioneel. Het is natuurlijk onwijs lekker om uw gebak direct vanuit de oven aan uw gasten te presenteren, want dan komt de geur van vers gebakken appeltaart direct uw winkel in. Maar de bakvorm van gebak dat net uit de oven komt kan nog erg heet zijn. Als u de bakvorm zonder plateau op de tafel plaatst, dan kunnen er kringen op uw tafel ontstaan en dat is natuurlijk zonde! Met een taartplateau of taartschaal is dit verleden tijd.   

Taartplateau kopen?

Heeft u de perfecte taartplateau gevonden? Al dan niet zonder of met deksel? Bestel gemakkelijk en snel in onze webshop en ontvang binnen 2 - 4 werkdagen uw bestelling. Voor bestellingen boven de €100 betaalt u bovendien geen verzendkosten. Heeft u toch nog ergens een vraag over? Neem dan contact op met onze klantenservice via 072 5816951 of mail naar [email protected].