• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Buffet etagere

Wilt u een buffet etagère kopen? Bij Buffetenzo.nl bent u aan het juiste adres voor buffet etageres voor het presenteren van fruit, gebak, brownies en andere gerechten. Vanaf € 100,- gratis verzending.

Buffet etagere

Een buffet etagere is de perfecte manier om uw etenswaren te presenteren. De buffet etagere werd al in de 18e eeuw in Frankrijk als meubilair toegepast. Tegenwoordig gebruikt men buffet etageres vooral tijdens buffetten, high teas en andere feestelijke gelegenheden. Buffetenzo biedt een ruime keuze in buffet etagères. De meeste bestaan uit drie lagen, maar we hebben ook kleinere etagères van twee lagen voor bijvoorbeeld fruit of chocolaatjes. In ons assortiment vind je etageres van glas, leisteen en metaal, waarbij de metalen variant in verchroomde en roestvrijstalen varianten komen.

Etageres voor fruit

Een fruit etagère is speciaal bedoeld om fruit op te presenteren. Afhankelijk van het soort en de maat van de fruitschaal etagère kunt u een hoeveelheid sinaasappels, citroenen, kiwi’s en appels in de etagère presenteren. De fruit etageres hebben allemaal een andere opbouw en daardoor ook een ander uiterlijk. Wilt u ook zacht fruit zoals druiven, nectarines en perziken in de fruitschaal etagere presenteren? Dan kunt u het beste voor de 2 lagen fruitschaal kiezen met daartussen een frame. Het frame hebben wij in twee verschillende hoogtes, waardoor het fruit niet geplet wordt. Doordat het fruit goed zichtbaar is en er uitnodigend uitziet, zal er ook meer fruit gegeten worden. Naast fruit kunt u er natuurlijk ook gebak, brownies, muffins en cupcakes mee presenteren.

Buffet etageres van hoge kwaliteit

Buffet etageres worden enorm vaak gebruikt in horecagelegenheden. Dat komt omdat het een ideale manier is om uw producten op te serveren. Natuurlijk zijn er wel een aantal eisen waar etages aan moeten voldoen. Zo is het belangrijk dat u deze gemakkelijk kunt afnemen om ze grondig schoon te kunnen maken. Daarnaast is het belangrijk dat ze voldoende capaciteit bieden voor de hoeveelheid producten dat u er op wilt presenteren. Bij een high tea bijvoorbeeld, is het handig om een buffet etagère te hebben met verschillende lagen, zodat u elke laag kunt sorteren op smaak en type gerecht.

Buffet etagere kopen?

Bent u op zoek naar een buffet etagère om op een chique manier bijvoorbeeld uw fruit, chocola of cupcakes te presenteren? Dan bent u hier aan het juiste assortiment. Neem gerust een kijkje naar ons complete assortiment etagères. Bovendien bent u hier aan het juiste adres voor al uw horeca artikelen zoals een drankdispenser, horeca servies van bijvoorbeeld het merk Stylepoint, horeca keuken accessoires en horeca tafelaccessoires. Heeft u nog ergens vragen over? Neem dan contact met ons op. Bel naar 072-5816951 of stuur een e-mail naar [email protected] Wij staan u graag te hulp!