• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Serveerwagens voor horeca gebruik

Serveerwagens voor horeca gebruik

Serveerwagens hebben een belangrijke functie in de horeca. Het maakt het uw personeel namelijk een stuk makkelijker om maaltijden tijdens het ontbijt, lunch en diner aan uw gasten uit te serveren. Natuurlijk moet het serviesgoed na afloop ook weer opgehaald worden en ook dan is een serveerwagen ideaal. Met de handige afvalbakken voor op de serveerwagen kunt u gemakkelijk de servetten en ander afval gelijk weggooien, zodat u de borden op de serveerkar kunt stapelen. Al onze serveerwagens zijn voorzien van een voetrem, zodat u de wagen op een plek kunt neerzetten zonder dat deze wegrijdt. Het is de perfecte oplossing voor professioneel gebruik in hotels, restaurants, bedrijfskantines en andere horecagelegenheden.

Horeca serveerwagen voor professioneel gebruik

Een professionele serveerwagen maakt het uitserveren van etenswaren en het wegzetten van afwas voor u en uw personeel een stuk gemakkelijker. In ons assortiment vindt u serveerwagens met 2 en 3 bladen, afhankelijk van uw wensen waar een serveerkar aan moet voldoen. De meeste serveerwagens zijn gemaakt van RVS, maar wij hebben ook een kunststof serveerwagen welke 4 wielen heeft met remmen en een maximaal gewicht van 150 kg per tray kan dragen. Met 3 bladen is dat 450 kg in totaal.

Verschillende modellen professionele serveerwagens

In ons assortiment serveerwagens valt het op dat we verschillende soorten hebben, maar qua uiterlijk lijken ze wel erg op elkaar. Het verschil zit hem voornamelijk in de hoeveelheid plateaus, het materiaal van de plateaus, de afmetingen en de hoogte tussen de trays. Al onze serveerkarren hebben een opstaande rand. Hierdoor kunnen dingen niet van de plateau afschuiven en lekkend vloeistof zoals bijvoorbeeld druppels van de koffie blijven door deze rand op de plateau liggen. Ook erg handig zijn de afvalbakken die u op de serveerwagens kunt plaatsen. Ook die kunt u in onze webshop vinden. Deze kunt u gemakkelijk erbij bestellen.

Serveerwagen kopen?

Bij Buffetenzo bent u aan het juiste adres wanneer u een serveerwagen wilt kopen. Wij zijn een horeca groothandel met diverse buffetartikelen voor de horeca professional. Of u nu op zoek bent naar een glazenrek of een chafing dish, u vindt het allemaal in onze webshop. Heeft u nog een vraag over onze verrijdbare serveerwagens? Wilt u weten welke het beste past bij uw horeca onderneming? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via [email protected] of bel naar 072 5816951. Wij staan voor u klaar om al uw vragen over onze serveerkarren te beantwoorden.