• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

IJsemmers

Met een ijsemmer kunt u ijsblokjes lang bevroren houden. Een ijsklontjes emmer koopt u gemakkelijk online bij Buffetenzo.nl. Gratis verzending vanaf € 100.-.

IJsemmers

Bent u op zoek naar een ijsemmer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Of u nu als horecaondernemer een hotel, bar, restaurant of andere horecagelegenheid heeft, ijsemmers zijn onmisbaar om ijsblokjes bevroren te houden om zo een koud drankje te kunnen schenken aan uw gasten. Onze ijsemmers zijn gemaakt van aluminium of RVS. De ijsemmers gemaakt van aluminium zijn slijtvast en corrosiebestendig door de oppervlaktebehandeling. De ijsemmers gemaakt van RVS hebben een isolerende kunststof inzet voor de optimale koeling. Bovendien vind je in ons assortiment dubbelwandige ijsemmers welke zorgt voor extra isolatie. Op zoek naar een ijsemmer met deksel zodat de ijsblokjes langer bevroren blijven? Ook dan bent u hier aan het juiste adres.

Ijsemmer met tang

Een ijsemmer met tang, een speciale ijstang wel te verstaan, maakt het pakken van de ijsblokjes een stuk makkelijker dan wanneer u dit met uw blote handen moet doen. Bovendien is het pakken van het ijs met een ijstang veel hygiënischer. De gekartelde tandjes bij het uiteinde van de tang zorgen ervoor dat u meer grip heeft bij het pakken van de ijsklontjes en bovendien blijven ze vrij van bacteriën. De meeste emmers uit deze categorie hebben een handig hengsel, zodat u de emmer makkelijk kunt verplaatsen vanaf de ijscrusher of ijsvergruizer naar de bar.

Ijsemmers met verschillende groottes

Afhankelijk van de maat van de ijsklontjes emmer kunt u tot wel 8 liter aan ijsblokjes koud houden. Dit zijn dan ook onze grote ijsemmers. Met een grote ijsemmer heeft u genoeg ijsblokjes bij de hand om uw gasten te voorzien van koude drankjes. Ideaal voor tijdens drukke momenten. Kiest u voor de ijsemmer gemaakt van RVS? Deze geleidt de temperatuur heel regelmatig en zorgt ervoor dat uw ijsklontjes zeer lang bevroren blijven.

Ijsemmer kopen?

Heeft u een keuze kunnen maken uit ons assortiment ijsemmers? Bestel uw ijsklontjes emmer dan snel bij horecagroothandel Buffetenzo. Heeft u nog een vraag over een van onze ijsemmers of heeft u ergens anders nog vragen over? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij staan voor u klaar om uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. Ijsemmers zijn de ideale cocktail benodigdheden, want zo blijven de cocktails lekker koud en kunt u vanuit de bar op een snelle manier de glazen vullen met ijsblokjes. Bovendien bent u hier ook aan het juiste adres voor andere handige bar accessoires en horeca gerelateerde producten zoals een glazenrek, broodjes vitrine en gekoelde buffetvitrine.