• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Amusebestek

Bent u op zoek naar mooi amusebestek van hoogwaardige kwaliteit? Dan bent u bij Buffet enzo aan het juiste adres. We bieden verschillend amusebestek tegen een scherpe prijs.

Amusebestek

 

Een amuse is een klein gerechtje die vaak bedoeld is om de spijsvertering en smaakpapillen op gang te brengen. Een amuse wordt ook vaak geserveerd in de horeca als tussendoortje, de functie hiervan is dat het de gastvrijheid benadrukt en het wordt gezien als een visitekaartje van het bedrijf. Wat daar belangrijk bij is, is de manier waarop de amuse wordt gepresenteerd. Het kleine gerechtje wordt gepresenteerd met speciaal amusebestek. Denk daarbij aan kleiner bestek, een speciaal amusebakje en amuselepeltjes die voorzien zijn van een hengeltje, zodat gasten de amuse makkelijker kunnen eten.

Amusebestek horeca

Amuses worden in de horeca vaak aangeboden bij het plaatsnemen aan de tafel of het wordt geserveerd tussen gangen door. Dit wordt geserveerd op kleine schoteltjes of speciale amuselepeltjes. Wij hebben verschillende schoteltjes en amuselepels in ons assortiment. Heeft u meerdere stijlen en materialen in uw overige horecaservies? Geen probleem! Bij Buffet enzo kunt u al het amusebestek los bestellen. Zo kunt u niet alleen kleuren combineren maar hoeft u alleen de hoeveelheid te bestellen waar u behoefte aan heeft.

Aanvullend servies

Naast ons ruime aanbod aan amusebestek bied onze website ook vele andere servieslijnen. Denk aan Melamine servies, Porcelite seasons en ons koffieservies van hoog kwaliteit. Of heeft u meer interesse in expliciete servieslijnen? Ook dan heeft Buffet enzo een groot aanbod, zo hebben we servieslijn rustico en servieslijn Q Authentic in ons assortiment. Neem gerust een kijkje. 

Amusebestek kopen

Heeft u binnenkort een horecagelegenheid waarbij u amuses gaat uitserveren? Of vind u het een leuke aanvulling op de rest van uw servies? Bekijk dan hier ons ruime assortiment. Buffet enzo producten zijn van goede kwaliteit en daarnaast worden deze producten tegen een lage prijs verkocht. Ook leveren wij al jaren lang met hoge klanttevredenheid. Heeft u nog vragen over ons amusebestek assortiment of over amusebestek in het algemeen? U kunt contact opnemen met onze klantenservice via 072 58 16 951 of stuur een mail naar [email protected]