• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Melamine Servies

Op zoek naar melamine servies? Dan bent u bij Buffetenzo aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid assortiment melamine servies, waaronder melamine borden tegen scherpe prijzen.
Geen producten gevonden...

Melamine Servies

Bent u op zoek naar melamine servies? Dan bent u hier aan het juiste adres. Melamine wordt gemaakt van hard kunstof, waardoor dit het perfecte servies is voor in de horeca. Uiteraard kunt u melamine servies ook gebruiken voor andere gelegenheden. Het grote voordeel is dat deze niet snel zal breken, maar toch licht in gewicht is. Dat maakt gerechten uitserveren door uw horeca personeel erg makkelijk. Daarnaast is het natuurlijk ook erg handig voor thuisgebruik. Uw gedekte tafel heeft er nog nooit zo mooi uitgezien. Ons assortiment laat zien dat melamine servies, waaronder borden, niet alleen duurzaam zijn, maar ook erg mooi kunnen zijn. In ons assortiment kunt u voor bijna ieder servies een melamine variant vinden.

Melamine servies horeca

Servies van melamine geeft u de mogelijkheid om uw gerechten op een prachtige manier te serveren. Kunststof servies, waar melamine van gemaakt is, heeft zich in de loop der tijd erg ontwikkelend. Waar men vroeger duidelijk zag dat een gerecht op een kunststof bord werd geserveerd, is dat met het huidige melamine servies nauwelijks te zien. Zo kunt u kiezen om uw gerechten te serveren op een prachtige melamine serveerschaal, zonder dat u het risico loopt dat deze kapot kan vallen of beschadigen. Met melamine servies dat een hout-look heeft, krijgt u juist de kans om uw gerechten te serveren op servies dat lijkt op hout, maar waar u geen problemen heeft met het reinigen ervan, omdat het van melamine gemaakt is. 

Melamine borden om je servies uit te breiden

Met het melamine servies speelt u op safe bij uw bezoekers en personeel. Melamine borden zijn krasvrij en praktisch breukvast, waardoor kapot gevallen borden verleden tijd zijn. Serveert u veel gerechten uit op het terras? Of heeft u veel evenementen waarbij er buiten gerechten geserveerd worden? Dan is dit de perfecte oplossing voor u. Uw personeel hoeft niet meer met angst voor scherven het terras op, maar ook het melamine servies dat buiten door gasten neergezet wordt blijft veilig. Voor een walking diner of een festival zijn melamine borden erg prettig. Ze zijn niet alleen duurzaam voor u, maar zijn ook licht in gebruik.

Alternatieven voor melamine servies

Naast melamine servies, hebben wij bij Buffetenzo ook servies gemaakt van andere materialen wat perfect is voor horecagelegenheden. Wat dacht u bijvoorbeeld van seasons by porcelite? Of het servies van Q Fine China, Q Authentic of Q raw servies? In onze webshop heeft u een enorme keuze aan verschillende soorten servies, waardoor er voor ieder wat wil is.  

Melamine servies kopen?

Kortom, van beachclub, restaurant tot camping, melamine servies is een slimme keuze voor uw portemonnee. Buffetenzo.nl levert al jaren met een hoge klanttevredenheid kunststof servies aan uiteenlopende horecagelegenheden. Alle producten worden tegen een scherp tarief aangeboden. Bekijk hieronder het uitgebreide assortiment. Heeft u toch nog een vraag over onze melamine borden of over melamine servies in het algemeen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 072 58 16 951 of stuur een mail naar [email protected]