• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Seasons by Porcelite

Seasons by Porcelite; vitrified met de hand gedecoreerde porseleinen servies. IJzersterk servies, hufterproof en daardoor onmisbaar in iedere horecagelegenheid.
Geen producten gevonden...

Seasons by Porcelite

Het porcelite seasons servies is in 6 schitterende kleuren verkrijgbaar en is ideaal voor iedere horecagelegenheid. Deze lijn is een vitrified hand gedecoreerde porseleinen servies serie en de reactieve glazuurlaag zorgt ervoor dat alle onderdelen uniek zijn in tekening .Dit porselein is nagenoeg niet poreus waardoor het heel sterk servies is. Dat maakt het porcelite seasons servies hufterproof voor de horeca.   

Seasons by porcelite met chipgarantie

Een grote ergernis van veel horecaondernemers of chefkoks is dat het servies gaat chippen. Het servies gaat dan namelijk afschilferen en wanneer er een chip in het servies zit kun je deze niet meer gebruiken. Niet alleen omdat je op deze manier geen borden of schaaltjes kunt serveren, maar ook vanwege de hygiëne. Een bord dat gechipt is, daarbij is als het ware de glazuurlaag eraf geschilferd. Het gevolg is dat er etensresten in de borden kunnen blijven zitten en dat is natuurlijk niet hygiënisch. Op geselecteerde onderdelen van het seasons porcelite servies wordt een chipgarantie gegeven van vijf jaar! Dit wordt aangegeven bij het betreffende product. Is een bord gechipt? Dan kunt u deze retour sturen en wordt deze vervangen.  

Diverse merken Porcelite Seasons

Porcelite Seasons is verdeeld onder verschillende merken. Zo hebben de items van Porcelite Seasons Sea Spray een frisse turquoise / lichte aqua kleur en zijn perfect voor op een zomerse dinertafel. De verschillende gebruiksmogelijkheden van de borden, schalen en kommen zorgen voor een speels effect. U kunt natuurlijk ook diverse kleuren met elkaar mixen zodat u het seasons by porcelite servies nog unieker maakt. Neem daarom ook eens een kijkje bij Porcelite Seasons Graphite, Porcelite Seasons Oatmeal, Porcelite Seasons Stone en Porcelite Seasons Wheat.  

Andere servieslijnen naast seasons porcelite

Naast een grote hoeveelheid seasons porcelite servies bent u bij Buffetenzo ook aan het juiste adres voor de andere servieslijnen van Stylepoint en ander horeca servies. Een merk dat staat voor horecaporselein voor elk budget. Kunt u in de seasons by porcelite servieslijn niet helemaal vinden waar u naar op zoek bent? Neem dan ook eens een kijkje bij het melamine servies, q authentic, q fine china, q raw servies, st james servies of rustico servies. Daarnaast vindt u in onze webshop ook lightning point, unieke sfeermakers voor elke tafel. 

Porcelite Seasons kopen?

Heeft u het ideale servies gevonden? Of wilt u graag nog een catalogus ontvangen van Stylepoint met nog veel meer mooi en sterk porseleinen horeca servies, presentatiematerialen en catering materialen? Laat ons dit dan even weten en wij sturen deze met plezier naar u toe. De levertijd van servies kan afwijken van onze normale levertijd van catering producten en horecabenodigdheden. Contact opnemen met onze klantenservice? Bel naar 072 5816951 of mail naar [email protected].