• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Theeservies

De lekkerste theetjes smaken nog beter in een mooie theebeker of mok. Buffet enzo heeft een ruim assortiment aan theeservies tegen een scherpe prijs.
€44,62
(€53,99 Incl. btw)
Stukprijs: €44,62 / Stuk
+

Theeservies

De hele middag theedrinken met vrienden of alleen genieten van een lekker theetje? Deze wil je natuurlijk schenken met een mooie theepot en serveren in een mooi theeglas. Als u op zoek bent naar mooi theeservies van goede kwaliteit, bent u bij Buffet Enzo aan het juiste adres. Wij bieden verschillende servieslijnen waaronder theeservies. Ons theeservies bestaat uit verschillende stijlen en materialen, zo is de kans groot dat u mooi theeservies kunt vinden dat past bij uw stijl. Heeft u liever vrolijke en kleurrijke theemokken of bent u op zoek naar een simpeler ontwerp? Voor ieders smaak en budget hebben we mooi servies beschikbaar. 

Horeca theeservies

Heeft u een horecagelegenheid waarbij u lekkere thee aanbied? Serveer deze in stijl met theeservies van Buffet Enzo. Van een gietijzeren theepot tot een dubbelwandig theeglas, in onze webshop vindt u alle benodigdheden voor een geslaagd koffie en-of thee moment. Ons theeservies is van goede kwaliteit, dit is niet geheel onbelangrijk aangezien servies in de horeca tegen een stootje moet kunnen. Daarnaast zijn producten los te bestellen, zo koopt u alleen wat nodig is en wat past bij de rest van uw servies. 

Aanvullende servieslijnen

Naast ons ruime aanbod aan theeservies, bieden we ook andere servieslijnen. Zo hebben we Melamine servies, Porcelite Seasons en een speciaal aanbod aan glasservies in ons assortiment. Bent u al in het bezit van mooi servies maar zoekt u nog passend bestek? Ook dan kunt u bij ons terecht. Besteklijn Couvert Point en Becceti kunnen bijvoorbeeld een mooie aanvulling zijn op uw servies. 

Bestel snel en veilig 

Heeft u mooi theeservies op het oog maar vind u het spannend om deze fragiele spullen te laten bezorgen. Dat is zeer begrijpelijk, maar geen zorgen. Ons servies wordt met zorg ingepakt en verzonden. Zo is de kans dat het gebroken aankomt, minimaal. Is uw theeservies toch kapot gegaan tijdens de verzending? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice door te bellen naar 072 58 16 951 of stuur een mail naar [email protected].