• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Keukenaccessoires

De beste keukenaccessoires koopt u bij Buffetenzo. ✓Groot assortiment ✓Snelle levering ✓Scherp geprijsd ✓Gratis bezorging bij bestelling boven €100,-

Keukenaccessoires

Er komt geen buffet op tafel zonder goede keukenaccessoires. Bij Buffetenzo.nl vindt u alle benodigdheden voor de lekkerste gerechten. Groentemesjes, fruitmesjes, zesters en uitholmesjes, decoreermessen, wij hebben het allemaal in vele maten en uitvoeringen.

Braadpannen

Gaat u vanavond voor een gemarineerde kip, vult u de gezonde vetten aan met een lekker stuk vis of is het tijd voor een malse biefstuk? Vergeet dan niet even te kijken tussen onze pannen. Gebruik bijvoorbeeld een van onze smeedijzeren braadpannen met fantastische warmtegeleiding. Ook als het vuur uit is, blijft de pan nog lang warm. U hoeft uw gasten dus geen koude maaltijden voor te schotelen, ook als er wat tijd zit tussen het braden en serveren.

Keukenzeven

Onze keukenzeven zijn onmisbaar voor elke kok. Om deeg lekker luchtig te maken, gebruikt u een van onze grotere keukenzeven. Meel in combinatie met een te kleine zeef levert immers vervelende (stoffige) taferelen op. Onze kleine zeven kunt u beter gebruiken voor het laten uitlekken van ananasschijven of ander fruit. Zorg er dus voor dat u altijd een aantal maten in huis heeft.

Maatbekers

Laten we vooral niet vergeten dat de sleutel tot een perfect beslag, een lekkere saus of een smakelijke marinade goede maatbekers zijn. Onze maatbekers vindt u van kunststof en van roestvrijstaal. De maten zijn er in gegraveerd, zodat ze niet vervagen. Zo hoeft u nooit te raden tot waar u de beker moet vullen.

Wilt u meer weten over onze keukenaccessoires? Bel ons gerust op 072-5816951 of stuur een e-mail naar [email protected]