• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Serveerartikelen, amuselepel

Amuselepels van RVS en melamine uit voorraad leverbaar bij Buffetenzo.nl. Diverse modellen vorken en lepels. Altijd gratis verzending vanaf € 100,00.

Serveerartikelen, amuselepel

Professionele amuselepels in een prachtig design koopt u eenvoudig online bij Buffetenzo. In ons assortiment vindt u de classic amuselepels, maar ook in een goud- en koperkleurig design. Onze RVS en melamine amuselepels zijn uit voorraad leverbaar en ideaal voor horeca gebruik. De amuselepels zijn stapelbaar, onbreekbaar en vaatwas bestendig. Melamine is een soort kunstof dat ervoor zorgt dat de amuse lepeltjes een porseleinen look krijgen. Met een amuselepel kunt u uw amuses hapjes op een professionele wijze presenteren.    

Amuse hapjes presenteren op amuselepels

Amuselepels worden gebruikt om kleine hapjes op te serveren. Een amuse is een klein gerecht ter bevordering van de spijsvertering en om de smaakpapillen op gang te brengen. Het serveren van amuses op amuselepels gaat dan ook meer om smaak, dan om de hoeveelheid. Het is een culinair hoogstandje met een minimale hoeveelheid ingrediënten. Ins ons assortiment aan amuselepels vindt u diverse kleuren lepels voor de perfecte presentatie.   

Amuselepels van RVS of melamine

Het voordeel van melamine amuselepels is dat ze door deze kunstof een porseleinen look krijgen en ze wél geschikt zijn voor in de vaatwasser. Dit in tegenstelling tot echt porselein. Amuselepels van melamine hebben wij in de kleuren zwart, wit en groen en zijn van topkwaliteit. De temperatuurbestendigheid is van -50 graden tot +70 graden. 

Gaat u toch liever voor een stijlvol ontwerp in een RVS uitvoering? Ook dan heeft u bij Buffetenzo ruime keuze aan amuselepels. U kunt deze amuse lepeltjes gebruiken op het buffet voor het presenteren van uw huisgemaakte amuses of serveer uw tapas op deze lepels als alternatief voor traditioneel gerei. Doordat de amuselepels uit zichzelf rechtop blijven staan, kunt u ze gemakkelijk in de keuken opmaken met hapjes en zonder dat ze omvallen kunt u de hapjes serveren aan uw gasten.     

Toch niet op zoek naar amuselepels?

Bent u toch niet op zoek naar amuselepels maar wel op zoek naar andere serveer artikelen? Bij Buffetenzo vindt u onder meer

Neem gerust een kijkje op onze website om te zien wat wij nog meer in ons assortiment hebben voor tafelaccessoires. 

Amuselepels kopen bij Buffetenzo

Op een creatieve en professionele wijze uw amuses presenteren? Kies dan voor amuselepels van Buffetenzo. Als u uw amuselepels vandaag nog besteld, streven wij ernaar om deze binnen 2 tot 4 werkdagen bij u te leveren. Besteld u uw amuselepels in combinatie met een ander artikel en komt hiermee uw bestelling boven de €100,- excl. btw? Dan worden er geen order/verzendkosten berekend. Heeft u een groot aantal amuselepels nodig? Dan doet Buffetenzo u graag een persoonlijk aanbod. Vraag hiervoor een offerte aan.