• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Pizzascheppen

Onze pizzascheppen zijn ideaal om pizza's te transporteren van en naar de oven. ✓ Gratis verzending vanaf €100,-

Pizzascheppen

Bent u op zoek naar pizzascheppen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Een pizzaschep is ideaal om een pizza van en naar de oven te verplaatsen. Buffetenzo weet als leverancier voor veel pizzarestaurants en andere horecagelegenheden welke pizzascheppen onmisbaar zijn in de horeca. Het is bijvoorbeeld belangrijk dat de pizza tijdens het verplaatsen niet in stukken breekt. Afhankelijk van de diepte van de oven kunt u kiezen uit een pizzaschep van 90 cm lang en 130 cm lang. 

Pizzascheppen voor horecagebruik

De pizzascheppen in onze webshop bestaan uit een aluminium schep met een houten handgreep. Door het aluminium is de pizzaschep makkelijk schoon te houden. Let er wel op dat u deze niet te warm wast. De scheppen zelf hebben een afmeting van 35 cm x 30,5 cm, welke perfect is voor een grote pizza. Afhankelijk van hoe diep de pizzaoven is kunt u kiezen uit een totale lengte van 90 cm of 130 cm.   

Pizzascheppen geschikt voor hoge temperaturen

Buffetenzo biedt pizzascheppen aan die geschikt zijn voor hoge temperaturen. De temperatuur in een pizzaoven kan namelijk oplopen tot 350°C en daarom is het belangrijk dat de schep bestemd is voor deze temperatuur. Naast pizzascheppen bieden wij nog meer horeca gerelateerde pizza accessoires, bijvoorbeeld pizzabakblikken. Heeft u nog vragen over een bepaald product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wilt u een grotere hoeveelheid bestellen? Wij doen u graag een passende offerte.