• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Horeca pannen

Geen producten gevonden...

Horeca pannen

Bent u op zoek naar horeca pannen? Dan bent u hier aan het juiste adres. Als horeca groothandel weten wij precies waar horeca pannen aan moeten voldoen. Ze moeten van uitstekende kwaliteit zijn en tegen een stootje kunnen zodat u er jarenlang plezier van zult hebben. Professionele koks kunnen natuurlijk niet zonder professioneel keukengerei. Daarom zijn de producten in onze webshop een aanwinst voor iedere horeca keuken! Uiteraard kunnen onze horeca pannen ook gebruikt worden door de (professionele) thuiskoks.

Pannen voor de horeca in verschillende uitvoeringen

In onze webshop vindt u pannen voor horecagebruik in verschillende uitvoeringen. Zo heeft u de keuze uit verschillende groottes. Ook de handvaten verschillen. Gaat uw voorkeur uit naar pannen met handvaten? Onze pannen gemaakt van smeedijzer hebben uitstekende braad- en roerbak eigenschappen en zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Daarnaast vindt u in onze webshop ook speciale braadpannen met een horizontale steel. Wilt u een pan met steel gebruiken voor het opwarmen van sausjes? Bekijk dan ons sauspannetje. Naast horeca pannen hebben wij ook mosselpannen en soepketels.

Wat een pan een professionele pan maakt

Het belang van professionele pannen wordt nog weleens over het hoofd gezien. Maar wat maakt een pan eigenlijk een professionele pan? Goede handgrepen zijn bijvoorbeeld enorm belangrijk! Het zorgt ervoor dat u de pan stevig kunt oppakken en verplaatsen. Kiest u voor een grote pan? Dan wilt u deze aan twee handgrepen kunnen pakken om deze op te tillen. Het materiaal van de handgrepen speelt daarbij een belangrijke rol voor de levensduur en gebruiksmogelijkheden. De handgrepen van onze smeedijzeren pannen zijn gelast, wat als voordeel heeft dat deze minder snel los gaan. Houd er wel rekening mee dat u deze met een pannenlap moet vasthouden. De handgrepen kunnen namelijk warm worden. Onze professionele pannen met een horizontale steel hebben een platte steel met oog en een extra hoge rand speciaal voor professioneel gebruik.

Horeca pannen kopen?

Voor welke horeca pan u ook kiest, Buffetenzo biedt enkel kwaliteitsproducten aan, zodat de professionele kok met plezier aan de slag kan gaan en jarenlang kookplezier zal hebben! Heeft u nog vragen over onze producten? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Heeft u meerdere aantallen van dezelfde professionele pan nodig? Dan doen wij u graag een passende offerte. Vraag naar de mogelijkheden bij een van onze medewerkers.