• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Gastronormbakken en toebehoren

In ons assortiment vindt u een volledig aanbod professionele kwaliteit GN bakken voor een zo efficiënt mogelijke inrichting van uw keuken. ✅ BuffetEnzo.nl

Gastronormbakken en toebehoren

Gastronormbakken

Een gastronormbak, vaak afgekort naar GN bak, is onmisbaar in elke horeca keuken. Gastronormbakken zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten en hiermee heeft u één systeem waarmee u het uzelf (of uw kok) mogelijk maakt om zowel producten te bereiden als ook de producten te laten koelen. Waar voorheen meerdere bakken nodig waren om verschillende handelingen uit te voeren, is dat met een gastronormbak verleden tijd. U kunt daarom met een GN bak niet alleen uw keuken op een zo efficiënt mogelijke manier inrichten, maar u bespaart ook op investeringen van allerlei soorten bakken.    

Verschillende maten GN bakken

De standaard maat van een gastronorm bak is 530 x 325 mm. Echter, voor allerlei soorten toepassingen is het niet handig om maar één bak van hetzelfde formaat te hebben. Daarom vindt u bij Buffetenzo verschillende maten gastronormbakken. Zo bent u aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar de gastronormbak ⅓ en ⅙. Daarnaast vindt u in ons assortiment de GN bak 1/1, 2/1, ½, ¼, 2/4 en 1/9. Ook zijn er verschillende dieptematen, uiteenlopend van 20 mm tot 200 mm. Hierdoor zijn de gastronormbakken makkelijk op te stapelen en breed inzetbaar voor allerlei toepassingen in zowel de keuken, zoals bain marie, chafing dish, ovens, saladettes en nog veel meer. Natuurlijk kunt u met een gastronorm bak ook uw maaltijden gemakkelijk transporteren. Om het u overzichtelijk te maken, hebben we een overzicht gemaakt van de verschillende GN maten met de bijbehorende afmeting.  

GN maat Afmeting
GN 1/1 530 mm X 325 mm
GN 2/1 650 mm X 530 mm
GN 1/2 325 mm X 265 mm
GN 1/3 325 mm X 176 mm
GN 2/3 354 mm X 325 mm
GN 1/4 265 mm X 163 mm
GN 2/4 530 mm X 162 mm
GN 1/6 176 mm X 162 mm
GN 1/9 108 mm X 176 mm

Gastronorm bakken van topkwaliteit

Het assortiment gastronormbakken van Buffetenzo is van absolute topkwaliteit. Als hoogwaardige kok kunt u uiteraard geen genoeg krijgen van verschillende GN bakken en deksels. Daarom vindt u in onze webshop ook gastronormbakken met deksel, zodat u uw maaltijden langer vers kunt houden doordat deze met een deksel wordt afgesloten. De gastronormbakken van Buffetenzo worden al jarenlang gebruikt in iedere professionele keuken en zijn van absolute topkwaliteit. Hierdoor geniet u jarenlang van uw GN bakken, doordat deze ook tegen een stootje kunnen.  

Gastronormbak kopen bij Buffetenzo

Wilt u gastronormbakken aanschaffen voor uw professionele keuken? Dan bent u bij Buffetenzo aan het juiste adres. In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment aan GN bakken. Alle bestellingen boven de €100 worden gratis binnen Nederland verzonden. Bestel gemakkelijk en snel al uw horecabenodigdheden in onze webshop. Serveert u regelmatig buffetten? Dan mag bijvoorbeeld een buffetvitrine gekoeld zeker niet ontbreken op uw buffet. Daarnaast vindt u ook een uitgebreid assortiment aan melamine servies. Heeft u nog een vraag over onze gastronormbakken? Neem dan contact op met onze klantenservice via 072-5816951 of stuur een mail naar [email protected].