Stylepoint

Het Stylepoint servies is uitermate geschikt voor elke horecagelegenheid door de hoge prijs-kwaliteitverhouding. Heeft u toch nog een vraag over Stylepoint? Wilt u bijvoorbeeld een grote hoeveelheid bestellen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Dan kunnen wij een persoonlijke offerte opmaken. Buffetenzo heeft een ruime voorraad Stylepoint en kunnen daarom uw bestelling binnen 2 tot 4 werkdagen leveren. Bestellingen boven de €100 worden bovendien gratis verzonden.

Het merk Stylepoint is een specialist in het ontwikkelen van slimme oplossingen met een hoge prijs-kwaliteitsverhouding. Met al het servies dat Stylepoint produceert streven zij ernaar om de beste klant- en gebruikservaring te creëren voor bedrijfseigenaren, keukenmedewerkers en uiteraard de eindgebruiker. Buffetenzo is distributeur van Stylepoint en wij hebben diverse restaurant- en hotel benodigdheden in ons assortiment. Het Stylepoint servies is sterk, duurzaam en multifunctioneel. Als horecaondernemer is het ideaal dat u dit servies zonder zorgen in de vaatwasser kunt stoppen.

Stylepoint is onmisbaar in de horeca. Deze specialist in buffetpresentatie heeft verschillende merken ontwikkeld met elk zijn eigen kenmerken en eigenschappen. Binnen het grote assortiment hebben wij een keuze gemaakt uit een aantal merken. Zo vindt u onder andere in onze webshop melamine servies horecaseasons by porceliteq authenticq fine chinaq raw serviesst james serviesrustico servies, en lightning point. Bent u geïnteresseerd in een Stylepoint catalogus waar u nog een veel groter aanbod mooi en sterk porseleinen horeca servies, presentatiematerialen en catering materialen kunt vinden? Laat het ons dan even weten en wij sturen de Stylepoint catalogus met plezier naar u toe. U kunt hiervoor telefonisch contact opnemen door te bellen naar 030-6865098 of stuur een mail naar info@buffetenzo.nl.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.