Toont alle 4 resultaten

Casselin Crêpesbakplaat 350 | RVS | Gietijzeren bakplaat Ø 350 mm | Regelbare veiligheidsthermostaat | 60°C – 300°C | 2.200 W | 230 V | 390 x 400 x H 190 mm.

 368,80 (Excl. btw)
Casselin Crêpesbakplaat 350 | RVS | Gietijzeren bakplaat Ø 350 mm | Regelbare veiligheidsthermostaat | 60°C - 300°C | 2.200 W | 230 V | 390 x 400 x H 190 mm.

Casselin Crêpesbakplaat 350 | RVS | Gietijzeren bakplaat Ø 350 mm | Regelbare veiligheidsthermostaat | 60°C – 300°Cveiligheidsthermostaat | 2.200 W | 230 V | Ø 350 x H 130 mm.

 280,80 (Excl. btw)
Casselin Crêpesbakplaat 350 | RVS | Gietijzeren bakplaat Ø 350 mm | Regelbare veiligheidsthermostaat | 60°C - 300°Cveiligheidsthermostaat | 2.200 W | 230 V | Ø 350 x H 130 mm.

Casselin Verwarmd snijstation met Bain-Marie | RVS | Infra rood lamp | 8 temperatuur niveaus | Max. 75°C | 2/3 geperforeerde schaal met gaatjes | GN 1/3 x H 155 mm. met deksel | 360 x D 690 x H 880 mm | 900 w | 230 V | 360 x 690 x H 880 mm.

 395,20 (Excl. btw)
Casselin Verwarmd snijstation met Bain-Marie | RVS | Infra rood lamp | 8 temperatuur niveaus | Max. 75°C | 2/3 geperforeerde schaal met gaatjes | GN 1/3 x H 155 mm. met deksel | 360 x D 690 x H 880 mm | 900 w | 230 V | 360 x 690 x H 880 mm.

Casselin Vis- en Oliebollenfriteuse 16 Liter | RVS | Aftapkraan met veiligheidssysteem | Instelbare maximaalthermostaat | 50°C – 190°C | Koude zone technologie | Mand 475 x 245 x H 80 mm | 9 kW | 400 V | 540 x 450 x H 370 mm.

 685,60 (Excl. btw)
Casselin Vis- en Oliebollenfriteuse 16 Liter | RVS | Aftapkraan met veiligheidssysteem | Instelbare maximaalthermostaat | 50°C - 190°C | Koude zone technologie | Mand 475 x 245 x H 80 mm | 9 kW | 400 V | 540 x 450 x H 370 mm.