• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Houten serveerplanken & presentatie

Houten serveerartikelen, serveerplanken van olijfhout, acaciahout, mangohout in diverse maten en modellen, vindt u bij buffetenzo.nl

Houten serveerplanken & presentatie

Wij bieden verschillende houten serveerartikelen voor een schitterende presentatie van uw etenswaren. Onze serveerplanken van olijfhout en accaciahout zijn ideaal om uw snacks en hapjes aan uw gasten te presenteren. Wij bieden verschillende modellen die gekenmerkt worden door de unieke “tekening” van het hout. U dient deze producten te onderhouden met groente olie en te reinigen met een lauw warm sopje, daarna goed drogen. Niet in water laten staan of weken. Na verloop van tijd zal op hout gebruiksporen ontstaan.

 

Originele presentatie

De accaciahouten kratjes kunt u gebruiken om diverse gerechtjes op een meer speelse manier aan uw gasten te presenteren. De presentatieschaal van accaciahout heeft zelfs een klein schaaltje voor uw dipsaus. Dit maakt ze uitermate geschikt voor bijvoorbeeld bittergarnituur, nacho’s, of tapas. De serveerplanken kunnen op diverse manieren worden gebruikt en in combinatie met kleine schaaltjes op de planken, maakt u een speelse en originele presentatie

 

Houten kratten

De mangohouten kratjes kunt u bijvoorbeeld gebruiken als fruitmand, of u kunt ze vullen met kannen versgeperst sap, hiervoor gebruikt u de kratinzet voor. Ze komen met een ludiek krijtbordje waar u een leuke boodschap op achter kunt laten voor uw gasten. Dus vul deze houten kratten met flessen, gevuld met diverse sappen en je hebt een unieke manier van presenteren.

Menukaarthouders

De houten menukaarthouders zijn in 3 kleuren leverbaar, de menukaarthouders hebben uitsparingen voor peper&zout en verlichting. De tafel verlichting van lightingpoint, die passen is voor de menukaarthouders is ook bij ons verkrijgbaar.

Heeft u vragen over welke houten serveerartikelen het beste passen bij uw wensen, laat het ons weten. Wij helpen u met plezier op weg.