• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Taartplateau

Grote keuze aan rvs taartplateaus. Buffetenzo.nl levert alles uit voorraad tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Altijd gratis verzending vanaf € 100.-.

Taartplateau

Heeft u een feest, verjaardag, of een andere feestelijke gelegenheid? Onze taartplateau’s zijn uitermate geschikt om uw versgebakken taart of gebak feestelijk aan uw gasten te presenteren. Daarnaast zijn ze praktisch onmisbaar voor het bewaren van uw taart of gebak in de koelkast.

 

We leveren zowel taartstandaarden met en zonder deksel. Heeft u alleen een standaard nodig voor in de koelkast? Dan is een taartplateau zonder deksel genoeg. Maar wilt u de taart presenteren aan uw gasten, dan is een deksel onmisbaar. Uw taart blijft langer vers en wordt niet bevuild door vliegjes of stof.

 

Naast verschillende taartplateau’s bieden we ook twee cake serveerschalen. Deze komen uiteraard inclusief deksel en zijn gemaakt van roestvrij staal.

 

Heeft u vragen over welk taartplateau het beste past bij uw wensen? Neem dan gerust contact met ons op. Bel ons op 072-5816951 of stuur een e-mail naar [email protected] Wij helpen u graag verder!