Bestellen bij Buffetenzo.nl staat voor snel, simpel en vooral veilig betalen.

Onze webwinkel is voorzien van vele verschillende veilige betaalmethodes. En veilig houdt in dat niemand uw gegevens kan zien of misbruiken.

De website van Buffetenzo.nl maakt voor iDEAL, overboekingen, incasso en creditcard betalingen gebruik van de betaalmethodes van Mollie payments. Op deze wijze worden de in Nederland meest gebruikte betaalwijzen ondersteund.

Wilt u met Creditcard betalen? Bel of mail ons hierover. Vanuit het systeem is het niet mogelijk om met creditcard te betalen. Wij kunnen u wel een speciaal aangemaakte iDEAL-Link sturen om een Creditcard betaling te doen.

Bankoverschrijving

Indien u als zakelijke klant bestelt is het soms lastig om direct te betalen. Met deze optie krijgt u na het plaatsen van de bestelling de factuur in uw mailbox voor de boekhouding. Nadat wij de betalingen hebben ontvangen zullen wij de door u bestelde artikelen direct versturen.

Bancontact / Mister Cash

Voor Belgische klanten maken we onder andere gebruik van Bancontact en Belfius, hiermede ondersteunen we de meest gebruikte betaalwijzen in België.