• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Betaalmethoden

Betaalmethoden

Bestellen bij Buffetenzo.nl staat voor snel, simpel en vooral veilig betalen.
Onze webwinkel is voorzien van vele verschillende veilige betaalmethodes. En veilig houdt in dat niemand uw gegevens kan zien of kan misbruiken.
Maximaal beveiligd.
De website van Buffetenzo.nl maakt voor iDEAL, overboekingen , incasso en creditcard betalingen gebruik van de betaalmethodes van Sisow.
U hoeft zich niet nog een keer te registreren bij Sisow.
Na de betaling keert u terug naar Buffetenzo.nl website. U kunt dus met een gerust hart bestellen en betalen. Voor orders beneden de € 20,00 berekenen wij een extra toeslag van € 1,95.

iDEAL:
Als u bankiert via internet bij de Rabobank, ABN AMRO, SNS bank, Fortis of ING bank, kunt u via onze site op een veilige manier elektronisch de betaling van uw bestelling regelen. Een elektronische betaling via internet is te vergelijken met een PIN-betaling in een winkel. Na het plaatsen van uw bestelling, kiest u voor de betaalmethode iDEAL. Er opent zich een pagina waarin u de bank waarbij u online bankiert kunt selecteren. U volgt dan de procedure die u gewend bent met betalingen via internetbankieren. In principe wordt de betaling dezelfde werkdag nog verwerkt. Voor meer informatie klikt u op: iDEAL. Kiest u voor deze betaalmethode, dan kunnen wij uw bestelling direct na betaling in behandeling nemen.

CreditCard
Wilt u met CreditCard betalen? Bel of mail ons hierover. Vanuit het systeem is het niet mogelijk om met creditcard te betalen. Wij kunnen u wel een speciaal aangemaakte IDEAL-LiNK sturen om een CreditCard betaling te doen.

Bankoverschrijving:
Indien u als zakelijke klant bestelt is het soms lastig om direct te betalen. Met deze optie krijgt u na het plaatsen van de bestelling de factuur in uw mailbox voor de boekhouding. Nadat wij de betalingen hebben ontvangen zullen wij de door u bestelde artikelen direct versturen.

Bancontact / Mister Cash:
De online betaalmethode voor onze Belgische klanten welke bij een van de volgende banken zijn aangesloten: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank of VDK Spaarbank.