• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Melamine Servies

Het assortiment van melamine servies bij buffetenzo is erg uitgebreid! Bekijk hieronder al het melamine servies. Alle producten worden tegen een scherp tarief aangeboden.

Melamine Servies

Door de mix van hard kunstof is melamine servies het perfecte servies voor veel gelegenheden. Het assortiment van Buffetenzo laat zien dat kunststof borden en servies niet alleen duurzaam zijn, maar ook erg mooi kunnen zijn. In ons assortiment kunt u voor bijna iedere toepassing een melamine variant vinden.

Melamine Servies in de horeca

Melamine servies geeft u de mogelijkheid om uw gerechten op een prachtige manier te serveren. Sinds de eerste kunststof servies is er een hoop gebeurt qua ontwikkeling. Waar vroeger duidelijk was dat men een gerecht op een kunststof bord geserveerd kreeg is dat nu nauwelijks te zien. Zo kunt u kiezen om uw gerechten te serveren op een prachtig stenen plateau, zonder dat u het risico loopt dat deze kapot kunnen vallen of beschadigen. Met de hout-look krijgt u juist de kans om uw gerechten te serveren van houten borden en schalen, maar heeft u niet geen problemen met hygiënisch reinigen.

Breid je assortiment uit met melamine borden

Met het melamine servies speelt u op safe bij uw bezoekers en personeel. Het servies is krasvrij en praktisch breukvast waardoor kapot gevallen borden verleden tijd zijn. Serveert u veel gerechten uit op het terras? Of heeft u veel evenementen waarbij er buiten gerechten geserveerd worden? Dan is dit de perfecte oplossing voor u. Uw personeel hoeft niet meer met angst voor scherven het terras op, maar ook het servies dat buiten neergezet wordt door gasten blijft veilig. Voor een walking diner of een festival zijn melamine borden erg prettig. Ze zijn niet alleen duurzaam voor u, maar zijn ook licht in gebruik.

Melamine kinderservies

Niet alleen voor buitengebruik, maar ook voor het serveren aan kinderen is het melamine servies een aanrader. Voor horecagelegenheden waarbij kinderen veel op bezoek komen is het kunstof servies een ware uitkomst. Naast de standaard borden heeft Buffetenzo ook speciale kinderborden in het assortiment. Ideaal om een echt kindergerecht op te serveren.

Kortom, van beachclub en restaurant tot camping, melamine servies is een slimme keuze voor uw portemonnee. Buffetenzo.nl levert al jaren met een hoge klanttevredenheid kunststof servies aan uiteenlopende horecagelegenheden. Alle producten worden tegen een scherp tarief aangeboden. Bekijk hieronder het uitgebreide assortiment.