• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Q Fine China

Lichtgewicht sterk porselein met een stijlvolle uitstraling, multifunctioneel en stapelbaar in offwhite.
Een verademing voor uw bedieningsmedewerkers.BuffetEnzo.nl

Q Fine China

Onze luxe Premium Q Fine China porselein collectie van Stylepoint is sterk, licht van gewicht, multifunctioneel, en stapelbaar. Onze stijlvolle porseleinen presentatieborden zijn zowel te gebruiken als presentatiemiddel en als transportmiddel. Ideaal te combineren met de offwhite porseleinen kommen. Ook van Q Fine China.

Presentatie borden

De kommen hebben een doorsnee van 9 en 11,5 cm. Perfect voor een heerlijke soep! En natuurlijk stapelbaar. Handig wanneer u heeft te maken met beperkte ruimte. De rechthoekige presentatie borden uit de New York serie leveren we ook in diverse maten. Van 10,8 bij 9 cm tot 31 bij 20 cm en hebben 3 of 4  uitsparingen (zgn spiegels) voor het plaatsen van kommen.

Q Fine China

Natuurlijk hebben we ook ronde borden voor uw amuses en andere kleine gerechtjes. Zoekt u sterk en premium porselein? Maar moet het ook licht en praktisch zijn? Dan is onze Q Fine China collectie een perfecte match! Minimalistisch maar toch elegant.

Ook verkrijgbaar van Stylepoint: de Q Authentic serie porselein

Heeft u vragen over onze Q Fine China porselein collectie? Neem dan gerust contact met ons op. Bel ons op 072-5816951 of stuur een e-mail naar [email protected] Wij helpen u graag verder!