• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Tafelen, alles op het gebied van tafelpresentatie en serveren, mooie producten van APS.

Alles op het gebied van tafelen en tafel- en buffet presentatie, bar- en catering benodigdheden, horeca benodigdheden van APS vindt u bij buffetenzo.nl. Bestellingen boven € 100,= franco huis
Buffet Voordeel Online

Tafelen, alles op het gebied van tafelpresentatie en serveren, mooie producten van APS.

Lekker tafelen. Een gezellige avond uit eten naar een favoriet restaurant. U als restaurant eigenaar of cateraar wilt deze avond natuurlijk zo speciaal mogelijk maken voor uw gasten. Buffetenzo helpt u graag met het vinden van de juiste artikelen voor uw buffet, in de keuken, of op tafel. Van servies, tot broodmanden en buffetvitrines. Ons assortiment bevat alles wat u nodig heeft voor het organiseren van een zeer geslaagd buffet.

U kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het product in ons assortiment. Of het nou een een doodnormale koffiepot is of een suikerpot met roltop deksel. In het menu vindt u een handig overzicht van de verschillende categorieën uit ons assortiment. We bieden zowel simpele maar kwalitatieve producten als broodmanden, in verschillende maten en vormen, als unieke en bijzondere presentatie artikelen, zoals onze collectie leisteenplateau.

Wilt u het tafelen extra glans meegeven? Of bent u op zoek naar nieuw servies? Kijk eens naar de unieke en in het oog springende producten van Buffetenzo. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Bel ons op 072-5816951 of stuur een e-mail naar [email protected]. We staan u graag te hulp!