• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Q Authentic

Op zoek naar speciaal horeca servies? Bekijk de prachtige Q Authentic serie premium porselein van Stylepoint. ✓ In voorraad ✓ Snelle levering!
Geen producten gevonden...

Q Authentic

Onze prachtige Q Authentic serie porselein Fine China van Stylepoint is een zeer sterk porselein. Met behulp van een ingenieus chemisch proces weten zij direct de glazuurlaag van het servies te beïnvloeden. Hierdoor ontstaat uniek servies met zeer bijzondere kleurpatronen. Wij hebben verschillende borden en kommen in zowel de kleurencombinaties Aqua Blauw als Zand.

Reactief glazuur

Een chemisch proces dat men reactief glazuur noemt, zorgt voor het unieke kleurpatroon. Tijdens het bakken wordt door een bepaalde vorm van smelten een unieke samenstelling van kleuren bereikt. Omdat de bisquit van de borden en kommen zeer kleine gaatjes en scheurtjes bevatten ontstaat er tijdens het chemische proces een soort “tekening” die nooit hetzelfde is.

Kwaliteit

De kleuren op de foto’s kunnen minimaal afwijken van de werkelijkheid. De instellingen van jouw beeldscherm kunnen hierop ook van invloed zijn. Daarnaast zijn alle onderdelen van dit servies uniek, en kan elk onderdeel afwijken.

Q Authentic porselein

Zoekt u nieuw servies voor uw horecagelegenheid of aankleding van uw restaurant of bar? De Q Authentic serie porselein zorgt voor een indrukwekkende uitstraling!

Ook verkrijgbaar van Stylepoint: de Q Fine China serie porselein.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Bel ons op 072-5816951 of stuur een e-mail naar [email protected] Wij helpen u graag verder!