• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Sushi bord, sushi plateau

Sushi borden en sushi plateaus. Op zoek naar sushi servies zwart? Dan zit je op de goede plek.

Sushi bord, sushi plateau

Wie wil het niet? Een prachtige gave uitstraling creëren door middel van een authentieke look and feel van de Japanse keuken. Door de stijging in de vraag naar sushi komt er ook steeds meer variatie van sushi servies op de markt. Welk servies wil en heb je nodig als horeca onderneming? Buffetenzo zal je adviseren en de verschillen uitleggen in het servies.

Sushi borden

Sushi is natuurlijk steeds populairder aan het worden en veel mensen zijn tegenwoordig op zoek naar horecagelegenheden waar sushi geserveerd wordt. Maar waar ga je de sushi dan op serveren? De sushi borden bij Buffetenzo zijn daar een goed voorbeeld voor. De prachtige look van de borden laat de sushi erg goed naar voren komen. Het is een gemis voor elke horeca ondernemer om geen gebruik te maken van sushi borden en de sushi op "normale" borden uit te serveren. Sushi borden kan je het beste gebruiken als je met kleine gerechten werkt. Voor grotere gerechten gebruik je al snel de sushi plateaus.

Sushi plateau

Serveer je sushi uit in wat grotere hoeveelheden. Een plateau voor 2 of 4 personen. Dan is het natuurlijk gaaf om dat netjes allemaal bij elkaar op één mooi sushi plateau uit te serveren. Het is ten alle tijden goed voor de sfeer van de gasten om gezamlijk van één plateau te dineren. Op plateaus kan je ook een verdeling maken in de sojasaus wasabi gember en sushi om het vervolgens voor één persoon netjes uit te serveren zodat je alles terug ziet op het sushi plateau.

Sushi servies zwart

Tegenwoordig is het erg populair om zwart sushi servies te hebben. Het ziet er prachtig uit in combinatie met de witte rijst van de sushi. Zwart servies valt tegenwoordig steeds meer in de smaak en je ziet ook dat horeca gelegenheden steeds meer gebruik maken van zwart servies. Heb je zelf een horeca onderneming en serveer je sushi? Kijk dan eens naar het donkere sushi servies. Het zal je verbazen hoe positief gasten zullen zijn over het nieuwe servies.

Nog geen sushi?

Wil je indruk maken op gasten en serveer je nog helemaal geen sushi? Neem dan de overweging om een deel van de kaart aan te passen en een stukje mee te nemen met een klein sushi aanbod. Het hoeft niet groot te zijn. Wel geeft het een impact aan de menukaart en zorgd het tegelijkertijd ook voor meer variatie op het menu. Mocht je overwegen om dit te gaan doen? Vergeet dan niet om een keuze te maken tussen de borden en plateaus en zoek servies uit wat aansluit bij de horecaonderneming!