Blogs
21
nov
Bent u als horecaondernemer al klaar voor het kerstbuffet?
De feestdagen staan weer voor de deur. Een tijd van samenkomen met familie, gezelligheid en een heerlijk kerstbuffet met allemaal lekke...
10
okt
Hoe kunt u als horecaondernemer een goede indruk bij uw gasten achterlaten?
Als horecaondernemer wilt u natuurlijk een goede indruk achterlaten bij uw gasten. Het draait allemaal om de juiste beleving in uw rest...
31
jan
Dit zijn dé 3 restaurant trends voor 2018
Nieuw jaar, nieuwe food trends. Ook dit jaar zijn we weer behoorlijk innovatief en staan we open voor nieuwe smaken en zetten we oude t...
09
aug
Top 3 zomerse cocktails!
Tijdens de zomermaanden is er niets lekkerder dan een koele en verfrissende zomerse cocktail. Of u nu staat te grillen in de achtertuin...
11
mei
Onze favoriete wijnen voor de zomer!
De zomertijd is aangebroken en we hebben de eerste warme dagen al weer achter de rug. Dit leek ons dan ook het perfecte moment om via e...
16
mrt
Groente pasta een gezond alternatief!
Meer groente eten in een handomdraai? Zet dan de traditionele pasta maar eens terug in de kast! Want met deze levensveranderende keuken...
17
dec
Tips voor een gezellige Paasbrunch
Wow - het is pas maart en de Paasdagen komen er al weer aan! Na een lange winter die maar niet leek te eindigen is de lente in zicht. H...
04
nov
Breng uw kerstbuffet naar een hoger niveau met de producten van Buffetenzo!
De feestdagen komen er weer aan! De tijd van familie, gezelligheid, en natuurlijk een mooi kerstbuffet. Organiseert u kerstbuffetten? O...
26
dec
9 barbenodigdheden voor een unieke sfeer
Heerlijk eten en drinken, een fantastische service en een unieke sfeer. Dat zijn de basisingrediënten voor het runnen van een succesvol...