Wow – het is pas maart en de Paasdagen komen er al weer aan! Na een lange winter die maar niet leek te eindigen is de lente in zicht. Het is tijd om uw Paasbrunch te plannen en wij hebben een aantal tips en producten verzameld om u hierbij te helpen.

Het organiseren van een Paasbrunch voor vrienden en familie kan erg gezellig zijn, maar het is ook veel werk en vergt de nodige planning. Hier zijn een aantal handige tips die u helpen met het organiseren van een geslaagde Paasbrunch.

Tip 1: Plan vooruit

Een Paasbrunch (of diner) zal een stuk soepeler verlopen wanneer u op tijd begint met uw planning. Dit betekent het bepalen van een tijdstip, een lijst met aanwezigen, werknemers en verantwoordelijkheden, menu’s, en passelijke versieringen. Des te vroeger u hiermee begint, des te minder kopzorgen u zult hebben bij het organiseren van de Paasbrunch.

Tip 2: Zorg dat u alles in huis heeft

Een geslaagde Paasbrunch is afhankelijk van het geserveerde eten, maar ook het servies en de aankleding. Om u te helpen hebben we een aantal producten geselecteerd uit ons assortiment die perfect passen bij het Paasfeest.

Broodzakken

Broodzak

Een leuke manier om croissantjes, bolletjes, of crackers te presenteren is in een broodzak. Alle broodzakken van Buffetenzo zijn gemaakt van katoen en kunnen worden gewassen op 40 graden. U kunt de broodzak in hoogte verstellen door de rand om te vouwen. Met een speciale warmhoudvulling die gemakkelijk is op te warmen in de magnetron, houdt u de broodjes heerlijk warm.

Eierdoppen

Bij een traditionele Paasbrunch kunnen eieren natuurlijk niet missen. In ons assortiment hebben we een aantal verschillende producten voor het bewaren en presenteren van eieren. De eierbox heeft vier treden en kan in totaal 120 eieren bewaren. Ideaal voor de voorbereiding van uw Paasbrunch! Daarnaast hebben we een mooie eiermand en verschillende soorten eierdoppen. We hebben mooie witte melamine eierdoppen en ook RVS eierdoppen.

Porcelite Seasons premium porselein

Nieuw in ons assortiment is de premium porselein serie Seasons van het merk Porcelite. Dit porseleinen servies is zeer sterk en komt in verschillende kleuren. Zo is de lichte kleur “Oatmeal” ideaal voor het frisse gevoel dat hoort bij Pasen en het begin van de lente. U kunt de verschillende kleuren natuurlijk ook met elkaar mixen. Neem bijvoorbeeld borden in de kleur “Oatmeal”, kommen in de kleur “Wheat”, en bekers in de kleur “Graphite”.

High tea rekHigh tea rek

Dit prachtige servies moet u natuurlijk ergens in presenteren. Hiervoor hebben we een houten high tea rek. Dit schattige kastje is 38 bij 34 cm en heeft een handig handvat waarmee u het rek kunt transporteren.

Leisteenplateau’s

U kunt voor uw Paasbrunch natuurlijk kiezen voor een aantal mooie placemats. Een mooi alternatief is een leistenen serveerplateau. Deze eye catcher is ideaal voor het serveren van een aantal kleinere gerechtjes. We hebben verschillende maten en vormen plateau’s in ons assortiment en ook een leistenen placemat.

We hopen dat u een aantal leuke ideeën heeft opgedaan met het lezen van deze blog! Nu nog die paaseieren vinden…